Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Fallkniven "Pilot Survival" (F1z)

Код товару: 265057
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Fallkniven
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Fallkniven "Pilot Survival" (F1z)

Важливі фактори, такі як технічний дизайн, ергономічність та економічність, об'єднуються в рамках моделі F1.

Ціна: 8170 грн
шт

Опис товару Ніж Fallkniven "Pilot Survival" (F1z)

 F1 є офіційним ножем виживання для пілотів ВПС Швеції з 1995 року цей ніж створює новий світовий стандарт! До моделі F1 Pilot Survival Knife компанія йшла довгих 8 років, постійно експериментуючи з геометрією та матеріалами, намагаючись надати ножу максимально універсальних форм. Як результат, з 1995 року модель ножа F1 є офіційним ножем виживання королівських ВПС Швеції. Ніж став невід'ємною частиною обладнання винищувача JAS 39 Gripen, увійшовши в комплект НАЗ (аварійний запас) кожного пілота-винищувача ВПС Швеції. 14 років на армійській службі — рекомендація гідна якщо не поваги, то як мінімум уваги.

 
Важливі фактори, такі як технічний дизайн, ергономічністьта економічність поєднуються в рамках моделі F1. Ніж відповідає і значно перевершує встановлені міжнародні стандарти міцності, особистої безпеки та співвідношення ціни та якості. Fallkniven F1 є абсолютно новою філософією щодо ножів для виживання. У той же час він поєднує багаторічний досвід з виробництва ножів з сучасними технологіями. Зручний розмір, добре продуманий дизайн, неймовірно жорстка ламінована сталь - це лише кілька з багатьох деталей, що роблять цей ніж таким, на який ви дійсно можете покластися. Ніж поставляється з двома видами піхв - Zytel або шкіри. Повний шкіряний чохол виконаний із чорної високоякісноїшкіри.
 
Литі під тиском Zytel піхви акуратні та безпечні, поєднують у собі якості, які мають бути дуже привабливими для будь-якого користувача. Ніж у Fällkniven AB вийшов невеликим. По суті, своїм розміром F1 може посперечатися з будь-яким складним середньорозмірним ножем. Вага F1 також не вибивається зі звичної EDC-норми. Однак, при середніх розмірах F1 має повнорозмірну рукоять, майже десятисантиметровий клинок з товщиною обуха, що вселяє. І головне – масивний хвостовик ножа проходить через усю рукоятку. У торці руків'я кожного ножа — отвір під темляк, діаметром 5 мм, що дозволяє просочувати навіть досить товстий шнур. У версії з рукояттю з резинопластику Thermorun хвостовик ще йвиступає з рукояті на кілька міліметрів, що дозволяє завдавати ударів по торцю ножа без страху пошкодити гумопластикове покриття.
 
Сам гумопластик марки Thermorun, за інформацією від виробника, був спеціально створений для використання в складних умовах півночі і витримує великі перепади температур. З чого випливає, що F1 можна сміливо експлуатувати у будь-яких кліматичних та природних умовах. Клинки для F1 виготовляються у відомому ножовому центрі Японії - Секі (Seki, Japan). Особливістю є те, що мечі для Fällkniven AB виготовляються на заводі, що належить родині Хатторі (Hattori) – японським зброярам та ковалям, які з середньовіччя завоювали визнання у світіножів. Крім матеріалів, зовсім не зайвим буде приділити увагу строю клинка та формі його ріжучої кромки (РК). Лінзоподібне заточування (ЛЗ) значно відрізняється від традиційного заводського заточування практично всіх серійних ножів, що виробляються на сьогоднішній день. Клинки абсолютної більшості серійних ножів мають виражені спуски різної форми і РК у них виведено у формі літери "V". ЛЗ відрізняється по геометрії клинка і своєю формою забезпечує досягнення високої ефективності різу, одночасно гарантуючи великий запас міцності РК. До речі, варто відзначити, що найкращі японські катани мають аналогічну форму перерізу, тому що при рубанні клинок з ЛЗ зустрічає найменший опірматеріалу в порівнянні з клиноподібною і увігнутою заточками. Також наявність ЛЗ підвищує ефективність роботи з твердими матеріалами (великими кістками при обробці дичини, при роботі з дерева тощо).

Ніж Fallkniven "Pilot Survival" (F1z) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Fallkniven "Pilot Survival" (F1z) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Fallkniven "Pilot Survival" (F1z) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Fallkniven "Pilot Survival" (F1z)

Загальна довжина, мм 210 мм
Тип Нескладний
Кількість предметів 1 шт
Лезо Матеріал клинка
Laminated steel
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Ніж Fallkniven "Pilot Survival" (F1z) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Fallkniven "Pilot Survival" (F1z)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Fallkniven "Pilot Survival" (F1z)

Код товару: 273047
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313509
На замовлення, 1-3 дні
Benchmade 8213 грн
Код товару: 291813
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →