Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Fallkniven

Код товару: 313611
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Fallkniven
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Fallkniven

туристичний; з фіксованим мечем; Lam. CoS; 253 г; чорний

Ціна: 13005 грн
шт

Опис товару Ніж Fallkniven

 Ваш X-ніж є найміцнішим; найгострішим і найбезпечнішим ножем із нержавіючої сталі у виробництві. Якщо ваше життя в небезпеці; ви завжди можете покластися на свій X-ніж. Він спроектований так; щоб витримувати всі навантаження; надані рукою людини; що означає; що він практично не піддається руйнуванню. Це передбачає; однак; що ви обережні з ножем та що він використовується за призначенням; саме як гострий точний інструмент.

 
Основа міцності X-ножа полягає в ламінованій кобальтовій сталі; а також у добре продуманій конструкції; у якій усунуті зони руйнування. Разом із опуклим лезом у формі руки; X-ніж – це концепція; яка перевершує всеінше у світі з погляду безпеки та комфорту.
 
Fallkniven F1 є абсолютно новою філософією щодо ножів для виживання. У той же час він поєднує багаторічний досвід з виробництва ножів із сучасними технологіями.
 
Ніж поставляється з литими під тиском Zytel піхвами.
 
Варіація CoS ​​особлива; т.к. її меч виготовлений зі сталі марки Lam.CoS. Lam.CoS - одна з недавніх розробок компанії. Сталь CoS є серцевиною клинка; виконаного за відомою японською методикою San Mai III; при якій преміальна сталь великої твердості ламінується з обох боків м'якшою сталлю; у разі – сталлю 420J2. 420J2 - японськанизьковуглецева нержавіюча сталь; удосконалена японськими металургами м'яка сталь нержавіюча марки 420. Це досить міцна і дуже стійка до корозії сталь. Сталь CoS – це надзвичайно міцна вуглецева сталь; яка спочатку замислювалася не ножовою; а інструментальною. Така сталь має трохи більшу твердість (60 HRC) в порівнянні з попередником в особі Lam. VG-10 (59 HRC) і відрізняється підвищеним вмістом кобальту; що відповідає за жароміцність і покращені механічні властивості: із сплавів із застосуванням кобальту створюють обробний інструмент (свердла; різці; і. т. п.). Ще одним цікавим легуючим елементом сталі марки CoS є вольфрам. Зміст у сталівольфраму надає їй значної твердості і помітно підвищує температуру плавлення. Застосовується вона для ресор; снарядів; сейфів; для різальних інструментів; а з присадкою молібдену таку сталь називають «самозагартованою» (self hardening steel).

Ніж Fallkniven Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Fallkniven в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Fallkniven в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Fallkniven

Тип Нескладний
Огляд туристичний
Scabbard/Czech Ніжні
Кількість предметів 2 шт
Лезо Сталь
Забарвлення Чорний
Країна-виробник товарів Японія

* Технічні характеристики Ніж Fallkniven можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Fallkniven

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Fallkniven

Код товару: 265099
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 329883
На замовлення, 1-3 дні
Benchmade 13410 грн
Код товару: 273093
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →