Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня FABIANO FHG 1055VGHT Black Glass

Код товару: 240340
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Fabiano
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня FABIANO FHG 1055VGHT Black Glass

Газова варильна поверхня Fabiano FHG 10-55 Варильна панель відрізняється збільшеним розміром і стильним дизайном. Також, в даній моделі використовуються сучасні технології, які роблять процес приготування комфортним і безпечним. Дизайн та забарвлення Універсальні відтінки дозволяють підібрати панель під кухонний інтер'єр у будь-якій колірній гамі. Варильна панель виконана з 8 мм загартованого скла. Передній край поверхні скошений, що надає особливості даної моделі. Фронтальна частина оснащена термостійкими поворотними вимикачами кольору металік у стилі High Tech.

Ціна: 11137 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня FABIANO FHG 1055VGHT Black Glass

 Варкова поверхня в роботі Панель обладнана п'ятьма конфорками. Розташування пальників традиційне. У центрі знаходиться турбоконфорка, яка рівномірно та швидко прогріває дно великого посуду. Ручки керування оснащені автоматичним електрозапалюванням, завдяки чому включення пальника є абсолютно безпечним. У поверхні Fabiano FHG 10-55 використовується система газового контролю, яка автоматично перекриває подачу газу у разі раптового згасання полум'я. Зручність в експлуатації та довговічність Поверхня має фронтальне керування. Перемикачі ходять плавно і легко, забезпечуючи підвищений комфорт при експлуатації панелі. Модель оснащена масивними ґратами зсуцільнолитого чавуну. На відміну від металевих лозин або емальованих грат, чавунні більш стійкі до високої температури та деформації. Такі грати залишатимуться в початковому вигляді протягом усього терміну служби варильної поверхні.

Вбудована поверхня FABIANO FHG 1055VGHT Black Glass Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня FABIANO FHG 1055VGHT Black Glass в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня FABIANO FHG 1055VGHT Black Glass в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня FABIANO FHG 1055VGHT Black Glass

Тип поверхні Варильна поверхня
Панель конфорту Газова
Всього пальників, ПК 5 конфорок
Перемикачі Механічне управління| Бакелітові сріблясті ручки
Таймер каміна Таймер авто відключення
Газовий контроль Є
Матеріал стін 2 цілісні, чавунні грати
Автоматичний банк Немає даних
Розміри (SHG) 685*510 мм

* Технічні характеристики Вбудована поверхня FABIANO FHG 1055VGHT Black Glass можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня FABIANO FHG 1055VGHT Black Glass

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на FABIANO FHG 1055VGHT Black Glass

Код товару: 281064
На замовлення, 1-3 дні
BOSCH PGP6B5O93R 11223 грн
Код товару: 232393
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 125192
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →