Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка FABIANO BOX 90 Inox

Код товару: 240202
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Fabiano
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка FABIANO BOX 90 Inox

Витяжка вбудована ширина: 900 мм тип очищувача повітря: проточний/циркуляційний колір: нержавіюча сталь продуктивність: 1000 м³/год приміщення: більше 28,5 м²

Ціна: 7525 грн
шт

Опис товару Витяжка FABIANO BOX 90 Inox

Особливості монтажу. Матеріали Дана модель повністю вбудовується в кухонні меблі, тому підходить під будь-який інтер'єр. Корпус пристрою, що витягує, виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі. Ефективна робота і просте керування Витяжка має високу продуктивність і чудово очищає повітря, навіть у великій кухні-студії. Елементи керування представлені псевдосенсорними кнопками Soft Touch, за допомогою яких можна вибрати потрібну швидкість всмоктування (всього 5 швидкостей). Незважаючи на те, що перемикачі механічні, досить легко торкатися для вибору необхідної позиції. Хороше освітлення Витяжка Fabiano Box обладнана яскравими галогеннимилампами, які забезпечують хороше підсвічування робочої поверхні у процесі готування. Функціонал Ця модель може працювати в режимі відведення та в режимі рециркуляції. Перший використовується для підключення пристрою до вентиляційної шахти. Якщо такої можливості немає, необхідно придбати вугільний фільтр для повноцінного очищення повітря у режимі рециркуляції. Таймер Завдяки фіксованому таймеру, пристрій вимикається автоматично після 15-хвилинного очищення повітря на кухні. Алюмінієвий фільтр Витяжка оснащена трьома багатошаровими алюмінієвими фільтрами. На них накопичується жир і кіптява, що виникають у процесі готування. Дані елементи легко знімаються і миються вручну або впосудомийній машині. Про необхідність проведення процедури очищення просигналізує відповідний індикатор забруднення фільтра.

Витяжка FABIANO BOX 90 Inox Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка FABIANO BOX 90 Inox в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка FABIANO BOX 90 Inox в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка FABIANO BOX 90 Inox

Встановлення Вбудована
Продуктивність, куб.м/год Продуктивність 1000 м³/год.
Продуктивність (max.) 1000 м³/год.
Продуктивність (min.) 310 м³/год.
Продуктивність у типових умовах 760 м³/год.
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 210 Вт.
Кількість швидкостей 5
Максимальний рівень шуму, дБ Рівень шумності (max.) 59 дБ
Рівень шумності (min.) 35 дБ
Керування Псевдосенсорні кнопки (Soft Touch)
Режим роботи Відведення або рециркуляція
Фільтр П'ятишаровий, алюмінієвий
Ширина витяжки 90 див.
Колір Сріблястий

* Технічні характеристики Витяжка FABIANO BOX 90 Inox можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка FABIANO BOX 90 Inox

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на FABIANO BOX 90 Inox

Код товару: 10820
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 108418
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 112122
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →