Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Догляд за руками Esthetic House Touch My Body Goat Milk Hand Cream

Код товару: 172218
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: CP-1
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Догляд за рукою Догляд за руками Esthetic House Touch My Body Goat Milk Hand Cream

Зволожуючий крем для рук із козячим молоком, 100мл.

Ціна: 194 грн

Опис товару Догляд за руками Esthetic House Touch My Body Goat Milk Hand Cream

 Зволожуючий крем для рук із козячим молоком Esthetic House Touch My Body Goat Milk Hand Cream для догляду навіть за найчутливішою шкірою.

Крем у найкоротші терміни допомагає впоратися з сухістю і лущенням, пом'якшує шкіру, що загрубіла, і усуває подразнення. Прекрасно зволожує та живить, зміцнює імунітет шкіру та уповільнює процеси старіння епідермісу.
Козяче молочко, масло ши та кераміди інтенсивно живлять, прискорюють загоєння шкіри та заспокоюють суху, подразнену та чутливу шкіру.
Крем для рук миттєво вбирається і зволожує шкіру, не залишаючи липкості та відчуття плівки.
Має нейтральний аромат.
 
Основні компоненти, що діють:
Козяче молоко (5%)- проникає у глибокі шари шкіри, насичуючи її найважливішими поживними речовинами, покращує кровообіг та обмін речовин, детоксикує. Усуває подразнення, сприяє виведенню зайвої рідини зі шкіри, відбілює. Завдяки вмісту лактоантиоксидантів та оротової кислоти попереджає процеси в'янення шкіри. Також до складу жиру з козиного молока входить коензим Q10, який нормалізує тканинне дихання та захищає клітини епідермісу від руйнування.
Ніацинамід - сприяє стимуляції синтезу колагену та покращенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи зі шкіри та знизити пігментацію, пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, звужує пори,заспокоює, ефективний при використанні для чутливої ​​шкіри, покращує мікроциркуляцію крові, освітлює.
Масло ши - має яскраво виражену пом'якшувальну дію, прискорює ранозагоювання, сприяє більш швидкому відновленню цілісності шкірного покриву, надає омолоджуючу дію, знімає запалення, не забиває пори.
Аденозин - надає ліфтинг-ефект, посилює вироблення колагену, сприяє зменшенню кількості зморшок, гальмує процеси в'янення.
Кераміди - сприяють оновленню шкіри, покращують захисні та бар'єрні функції, нормалізують гідроліпідний баланс, захищають від зневоднення, мають омолоджуючий потенціал.

Догляд за руками Esthetic House Touch My Body Goat Milk Hand Cream Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Догляд за руками Esthetic House Touch My Body Goat Milk Hand Cream в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Догляд за рукою купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Догляд за рукою и купити Догляд за руками Esthetic House Touch My Body Goat Milk Hand Cream в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Догляд за руками Esthetic House Touch My Body Goat Milk Hand Cream

Огляд Крем для рук
Об `єм 100 мл
Застосування Нанесіть необхідну кількість крему на чисту та суху шкіру рук, вмасажуйте і дайте вбратися.
Дія Зволоження
Тип шкіри Для всіх типів шкіри
Клас косметики Натуральна
Категорія Для жінок
Країна-виробник товарів Корея
Номер у упаковці, ПК 1
З'єднання Water, Glycerin, Goat Milk Extract(5%), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Niacinamide, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate SE, Stearic Acid, Sorbitan Stearate, Polysorbate 60, Carbomer, Tromet Glycol, Decylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Totarol, Adenosine, Disodium EDTA, Hydrogenated Lecithin, Ceramide NP, Fragrance
Час застосування Універсальний

* Технічні характеристики Догляд за руками Esthetic House Touch My Body Goat Milk Hand Cream можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Догляд за руками Esthetic House Touch My Body Goat Milk Hand Cream

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →