Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Шампунь Esthetic House CP-1 Daily Moisture Shampoo

Код товару: 168420
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: CP-1
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шампуні Шампунь Esthetic House CP-1 Daily Moisture Shampoo

Натуральний шампунь зволожуючий Esthetic House CP-1 Daily Moisture Natural Shampoo для щоденного застосування.

Ціна: 473 грн

Опис товару Шампунь Esthetic House CP-1 Daily Moisture Shampoo

 Шампунь Esthetic House CP-1 Daily Moisture Shampoo – органічний продукт для ідеального щоденного догляду за волоссям, незалежно від їхнього типу. Він гіпоалергенний і не містить шкідливих органічних компонентів, тому його можна використовувати для дитячого волосся.

Південнокорейський шампунь спрямований на активне харчування, зміцнення, розгладжування пасм. Він повертає пошкодженим локонам гарний блиск, усуває наслідки стресу та негативного впливу. Зміцнює коріння, справляється із проблемою посічених кінчиків.
Оздоровлюючий вплив на пасма та шкіру голови забезпечують такі натуральні компоненти, як екстракти м'яти, зеленого чаю, алое та центели у поєднанні з протеїнами сої. Вони покращують зростання пасм, зміцнюють їхню структуру на клітинному рівні, роблять більш слухняними та м'якими.

Шампунь Esthetic House CP-1 Daily Moisture Shampoo Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шампунь Esthetic House CP-1 Daily Moisture Shampoo в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шампуні купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шампуні и купити Шампунь Esthetic House CP-1 Daily Moisture Shampoo в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шампунь Esthetic House CP-1 Daily Moisture Shampoo

Тип волосся Усі типи волосся
Призначення Очищення, зволоження
Категорія Для жінок
Клас косметики Професійна
Об `єм 500 мл
З'єднання Purified water, methyl sodium cocoyl taurate, yieyi-coco tea ilgeul rutile methoxy Sites, cocamidopropyl betaine, lauryl sodium glutamate, chloride sodium, LaiDe, glycerin, 1,2-hexanediol, flavor, Pol0qua , Rough-di-oleate, polyquaternium-10, lactic acid, вирощування Centella Asiatica, лапки з grass,Hyde roll Take-off deukong protein, whey protein, leaf extract of aloe vera, Houttuynia hearth ChuChulmul, Sophora, extract, white
Застосування Намочіть волосся. Розподіліть від коренів до кінчиків невелику кількість шампуню. Помасажуйте волосся та шкіру голови протягом 2-3 хвилин. Змийте пінку великою кількістю теплої води. Якщо волосся не промилося, повторіть процедуру ще раз.
Країна-виробник товарів Корея

* Технічні характеристики Шампунь Esthetic House CP-1 Daily Moisture Shampoo можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шампунь Esthetic House CP-1 Daily Moisture Shampoo

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →