Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична піч Esperanza EKO 006

Код товару: 145822
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Esperanza
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні печі Електрична піч Esperanza EKO 006

Тип: Настільна духовка; Потужність: 1600 Вт; Внутрішній об'єм: 20 л; Тип керування: Механічне; Кількість режимів: 5; Конвекція: Є;

Ціна: 3999 грн
шт

Опис товару Електрична піч Esperanza EKO 006

Компактна електродуховка Esperanza EKO006 ідеальний агрегат для малогабаритних квартир, гуртожитків та дачних будиночків, адже в таких затишних приміщеннях немає місця для величезної побутової техніки. Модель, що володіє легкістю і мобільністю, дуже зручна для перевезень, нескладна в управлінні, екологічна, не вимагає додаткових вентиляційних відводів, укомплектована всім необхідним для роботи. У наборі передбачені: лоток для піци, грати та набір для гриля, лоток для крихт.
 
Продуктивне електродуховка Esperanza EKO006 відрізняється гарною потужністю 1600 Вт. Двадцятилітрового внутрішнього об'єму камери цілком достатньо для приготування стандартного набору страв у невеликій родині.Додатковим бонусом стане наявність таких функцій, як гриль (для рум'яної скоринки), рожен (для всебічного прожарювання) та конвекція (для циркуляції повітря та рівномірного прожарювання). Якщо святкова вечеря вже готова, а гості ще не зібралися, можна скористатися режимом термостата від 100° до 250° С.
 
Вбудовані функції забезпечують простоту експлуатації приладу. Крім традиційної духовки, Esperanza EKO006 може працювати в п'яти режимах нагріву, вибір яких залежить від ситуації та страви, що готується. Таймер зі звуковим сигналом та система автовимкнення подбають про своєчасне вимкнення приладу після закінчення приготування. Підсвічування всередині робочої камери забезпечатьможливість стеження за процесом приготування.

Електрична піч Esperanza EKO 006 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична піч Esperanza EKO 006 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні печі и купити Електрична піч Esperanza EKO 006 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична піч Esperanza EKO 006

Об'єм камери 20 л
Тип керування Поворотне
Потужність 1600 Вт
Кількість режимів приготування 5 штук
Програми Верхній нагрів Нижній нагрів Верхній+Нижній нагрів Верхній+Нижній нагрів+Конвектор Конвекція
Дисплей Ні
Таймер Таймер 60 хвилин
Автовимкнення Є
Звуковий сигнал Є
Особливості Функції приготування
Гриль
Вертел
Запікання
Випічка
Габарити (ВхШхГ) 30.5 х 50.5 х 40.5 см
Колір Чорний

* Технічні характеристики Електрична піч Esperanza EKO 006 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична піч Esperanza EKO 006

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Esperanza EKO 006

Код товару: 286353
На замовлення, 1-3 дні
Holmer HEO-242CR 4042 грн
Код товару: 316036
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 105130
На замовлення, 1-3 дні
VENTOLUX MARIA 4085 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →