Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична піч Esperanza EKO 004

Код товару: 145802
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Esperanza
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні печі Електрична піч Esperanza EKO 004

Потужність 900 Вт; Об'єм духовки 10 л; Тип управління механічний; Кількість режимів нагрівання 1;

Ціна: 1978 грн
шт

Опис товару Електрична піч Esperanza EKO 004

Мобільна та зручна. Компактна електродуховка - ідеальний агрегат для малогабаритних квартир, гуртожитків та дачних будиночків, адже в таких затишних приміщеннях немає місця для величезної побутової техніки. Модель, що володіє легкістю і мобільністю, дуже зручна для перевезень, нескладна в управлінні, екологічна, не вимагає додаткових вентиляційних відводів, укомплектована всім необхідним для роботи. У наборі передбачені: лоток для піци, грати та набір для гриля, лоток для крихт.
 
Потужна та функціональна. Продуктивна електродуховка відрізняється хорошою потужністю 900 Вт. 10 л внутрішнього об'єму камери цілком достатньо для приготування стандартного набору стравмаленький сім'ї. Додатковим бонусом стане наявність таких функцій, як гриль (для рум'яної скоринки), рожен (для всебічного прожарювання) та конвекція (для циркуляції повітря та рівномірного прожарювання). Якщо святкова вечеря вже готова, а гості ще не зібралися, можна скористатися режимом термостата від 100° до 250° С.
 
Особлива у всіх сенсах. Вбудовані функції забезпечують простоту експлуатації приладу. Крім традиційної духовки, може працювати в п'яти режимах нагріву, вибір яких залежить від ситуації та страви, що готується. Таймер зі звуковим сигналом та система автовимкнення подбають про своєчасне вимкнення приладу після закінчення приготування.Підсвічування всередині робочої камери забезпечить можливість стеження процесу готування.

Електрична піч Esperanza EKO 004 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична піч Esperanza EKO 004 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні печі и купити Електрична піч Esperanza EKO 004 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична піч Esperanza EKO 004

Об'єм камери 10 л
Тип керування Поворотне
Потужність 900 Вт
Кількість режимів приготування 1
Програми Традиційна духовка
Дисплей Ні
Таймер Є
Автовимкнення Ні
Звуковий сигнал Ні
Особливості Регульований термостат до 250 °С
Габарити (ВхШхГ) 18.3 х 24 х 20 см
Колір Чорний

* Технічні характеристики Електрична піч Esperanza EKO 004 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична піч Esperanza EKO 004

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Esperanza EKO 004

Код товару: 145801
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 145806
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 145807
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →