Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Настільна плита Esperanza EKH 005

Код товару: 118779
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Esperanza
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Настільні плити Настільна плита Esperanza EKH 005

Тип: Індукційна; Газ - контроль: Ні; Кількість конфорок: 1; Дисплей: Є; Тип управління: Кнопкове;

Ціна: 1720 грн
шт

Опис товару Настільна плита Esperanza EKH 005

 Індукційна плита Esperanza EKH005 — це кухонна електрична плита, що розігріває металевий посуд індукованими вихровими струмами, що створюються високочастотним магнітним полем. Для розігріву плити потрібно не більше секунди, вона почне ефективно працювати відразу ж, як ви поставите на неї посуд.

 
Індукційна плита Esperanza EKH005 має масу переваг перед газовими та електричними аналогами. Вона відрізняється економічністю (суттєва економія електроенергії та часу, за рахунок зменшення втрат тепла), комфортом використання, безпекою, практичністю та має неперевершений дизайн.
 
Індукційна плита Esperanza EKH005 займаєзовсім небагато місця, завдяки чому її завжди можна взяти з собою у відпустку, на дачу та насолоджуватися смачною домашньою їжею. Велика керамічна поверхня дозволяє розміщувати посуд великого діаметру, а також така поверхня не вибаглива у догляді, легко миється та очищається. Наявність п'яти режимів приготування їжі роблять індукційну плиту Esperanza EKH005 ще зручнішою та функціональнішою, а функція авто відключення за відсутності посуду робить її ще й безпечною.

Настільна плита Esperanza EKH 005 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Настільна плита Esperanza EKH 005 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Настільні плити купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Настільні плити и купити Настільна плита Esperanza EKH 005 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Настільна плита Esperanza EKH 005

Тип Індукційна
Напруга 220-240 Вт
Кількість конфорок 1
Потужність 2000 Вт
Регульована температура Кнопкове
Кількість рівнів потужності 5
Таймер є
Матеріал поверхні Склокераміка
Особливості 5 спеціально розроблених функцій приготування страв: смаження, варіння, швидке кип'ятіння води, гасіння, підігрів
Габарити 36,5 x 29 x 6 см
Вага 1.6 кг
Колір Чорний

* Технічні характеристики Настільна плита Esperanza EKH 005 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Настільна плита Esperanza EKH 005

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Esperanza EKH 005

Код товару: 315966
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 326274
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →