Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Еспандер BAMBI MS 0565 Фіолетовий

Код товару: 366568
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Bambi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розширювачі Еспандер BAMBI MS 0565 Фіолетовий

Тренажер метелик для м'язів грудей, рук, плечей, трицепса, стегон, діаметр 5,5см, у кульці, 50-13-12см

Ціна: 196 грн
шт

Опис товару Еспандер BAMBI MS 0565 Фіолетовий

Тренажер еспандер "Метелик" для м'язів грудей, рук, плечей, трицепса, стегон. Матеріал: сталева пружина, ручки – м'який матеріал. Вага: 400 гр.

Еспандер призначений для тренування м'язів рук, ніг, для підтягування м'язів внутрішньої частини стегна, м'язів грудей, преса, бічної частини талії. Зручний та простий в експлуатації.

Принцип роботи міні-тренажера полягає у створенні опору для зведення рук та ніг. Положення еспандера визначає м'язи, на які спрямована дія.

Для зміцнення грудей V-подібним кінцем у складені перед собою і зігнуті в ліктях руки так, щоб кінці крил упиралися в улоговинку ліктя, а самі крила лежали на передпліччя. Розпрямляючи руки, стискати важіль зопором. Це тренування повністю замінює розведення гантелей лежачи для жінок і допомагає зміцнити груди.

Для тонізування рук петлі розташовуються на передпліччя, а V-подібний кінець звернений до зігнутих ліктів. Тримаючись за кінці, зводити важіль, намагаючись не змінювати траєкторію руху ліктів.

При зміцненні плечей та ключиці перевернути «метелика», зберігаючи руки в колишньому положенні. Крила, які будуть на бічній частині ліктя, стискаються при зведенні рук.

Для тренування трицепса та усунення в'ялості на задній частині руки потрібно вперти ковпачок на рівні талії, одну сторону еспандера покласти на груди, а руку розташувати поверх іншої сторони. Опускати руку із зусиллям призведенні рукояток.

Для внутрішньої частини стегон вправи на тренажері «метелик» виконуються сидячи або лежачи на боці. Якщо затискати крила між стегнами сидячи, то мускулатура прокачується рівномірно.

Якщо лягти на один бік, затискаючи «метелика», то зусилля переносяться на ногу, яка знаходиться зверху, тому м'язи, що приводять, будуть опрацьовуватися сильніше.

Еспандер BAMBI MS 0565 Фіолетовий Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Еспандер BAMBI MS 0565 Фіолетовий в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розширювачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розширювачі и купити Еспандер BAMBI MS 0565 Фіолетовий в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Еспандер BAMBI MS 0565 Фіолетовий

Тип Тренажер
Розмір Діаметр 5,5см
вага, кг 400 г
Забарвлення Фіолетовий
Матеріали Сталева пружина, ручки – м'який матеріал
Розміри упаковки 50-13-12см

* Технічні характеристики Еспандер BAMBI MS 0565 Фіолетовий можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Еспандер BAMBI MS 0565 Фіолетовий

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Еспандер BAMBI MS 0565 Фіолетовий

Код товару: 179062
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 229830
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →