Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник ERSTECH EH-318T

Код товару: 213380
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Erstech
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник ERSTECH EH-318T

Тип: електрочайник; Об'єм (л): 1.8; Потужність (Вт): 2000; Нагрівальний елемент: прихований; Покриття нагрівача: нержавіюча сталь; Підтримка t ° (чайник); Відкривання кришки кнопкою; Подача води Форма корпусу: конічна; Подвійні стінки; Матеріал: сталь; Габарити (см): 21х16х25

Ціна: 1118 грн
шт

Опис товару Електрочайник ERSTECH EH-318T

Електричний чайник Erstech EH-318Т Red Termopot допоможе приготувати гарячі напої як удома, так і на роботі. Об'єм 1,8 літра дає можливість приготувати до десяти порцій напою, а функція "Термопот" та подвійні стінки корпусу допоможуть завжди тримати під рукою воду потрібної температури в межах 80-95 °С для приготування улюблених напоїв, тим самим чайник підійде як для сім'ї. так і для невеликого робітничого колективу.

Цілісне безшовна колба з нержавіючої сталі гарантує на багато років відсутність течі у чайника, чим можуть похвалитися далеко не всі моделі навіть у більш іменитих брендів.

Чайник обладнаний системою підтримки температури в діапазоні 80-95 °С, яку приЯкщо ви забули налити рідину всередину, пристрій автоматично вимкнеться). Потужність 2000 Вт гарантує швидке закипання води, так що Вам не доведеться довго чекати, щоб порадувати себе та оточуючих ароматним чаєм або кавою.

Корпус чайника має подвійні стінки, усередині сталева нержавіюча цільна колба з маркою сталі 304 (харчова кислотостійка сталь). А зовні сталь прикрита ударостійким пластиком для збереження тепла та захисту від опіків при випадковому дотику до корпусу після закипання

Електрочайник ERSTECH EH-318T Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник ERSTECH EH-318T в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник ERSTECH EH-318T в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник ERSTECH EH-318T

Об `єм 1.8 л
Потужність 2000 Вт
Тип нагрівального елемента Прихований
Покриття нагрівального елемента Сталь
Матеріал корпусу Метал/пластик
Дисплей Ні
Індикація включення Світлодіодне
Індикатор рівня води Є
Фільтр Від накипу
Тип Ні
Підставка Ні
Підсвічування Ні
Таймер Ні
Терморегулятор Ні
Кількість температурних режимів 1 шт
Відсік для зберігання шнурів Є
Габарити (ВхШхГ) 21х16х25 см
Вага 1.25 кг
Колір червоний

* Технічні характеристики Електрочайник ERSTECH EH-318T можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник ERSTECH EH-318T

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ERSTECH EH-318T

Код товару: 311510
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 377146
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →