Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична піч ERGO TO 950

Код товару: 234338
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ergo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні печі Електрична піч ERGO TO 950

Електропіч ERGO TO 950 - стильний дизайн, практичність і компактність - ось основні якості електропечі ERGO ТО 950. Ця техніка відмінно впишеться в інтер'єр будь-якої кухні і може замінити духовку.

Ціна: 3526 грн
шт

Опис товару Електрична піч ERGO TO 950

Електропіч ERGO TO 950 - стильний дизайн, практичність та компактність – ось основні якості електропечі ERGO ТО 950. Ця техніка відмінно впишеться в інтер'єр будь-якої кухні і може замінити собою духову шафу.
 
Зручність, краса, практичність
Металевий корпус чорного кольору, скляна передня панель та зручна пластикова ручка сподобаються тим, хто цінує класичний дизайн та комфорт. Завдяки невеликим габаритам 329×479×418 і достатньому об'єму камери 40 л, техніка не займе багато місця, при цьому в ній можна готувати страви для всієї родини.
 
Максимум користі
Електрична піч ERGO ТО 950 має 3 режими нагрівання та функцію гриля. Техніка працює у температурномудіапазон 90-230 °C. З її допомогою ви легко і просто запечете овочі, м'ясо, птицю, приготуєте ароматну випічку та порадуєте рідних різноманітними корисними стравами, а завдяки великому оглядовому вікну та функції підсвічування, зможете контролювати ступінь готовності продуктів.
 
Печ укомплектована зручним піддоном, гратами для гриля, тримачем, лотком для збору крихт та жиру, а функція таймера надасть вам можливість насолоджуватися процесом готування та займатися улюбленою справою одночасно.
 
Простий догляд та безпечне використання
Стінки камери та піддон мають антипригарне покриття. Завдяки цьому, їжа не пригорає, жир і бруд не осідають на внутрішній.поверхні духовки, а значить, пекти легко і просто очистити.
 
Крім цього, використання ERGO ТО 950 є безпечним. Відсутність відкритого вогню та надійна термоізоляція корпусу знижують пожежну небезпеку, а також дозволяють встановити техніку на кухонному столі або полиці.

Електрична піч ERGO TO 950 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична піч ERGO TO 950 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні печі и купити Електрична піч ERGO TO 950 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична піч ERGO TO 950

Об'єм камери 40 л
Тип керування Електронне
Потужність 1500 Вт
Кількість режимів приготування 3
Програми Гриль
Таймер Є
Автовимкнення Є
Звуковий сигнал Є
Напруга 220-240 В
Особливості Матеріал корпусу: метал
Матеріал дверей: скло
Матеріал ТЕНів: нержавіюча сталь
Антипригарне покриття
Хромовані грати для гриля
Габарити (ВхШхГ) Вага: 6.7 кг
Розміри, см: 32.9×47.9×41.8
Колір Чорний

* Технічні характеристики Електрична піч ERGO TO 950 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична піч ERGO TO 950

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ERGO TO 950

Код товару: 138530
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 321220
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 148944
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →