Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Ergo SBS 521 INB

Код товару: 209139
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ergo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Ergo SBS 521 INB

Холодильник з морозильною камерою • окремий • А++ • холодильна камера: 344 л • морозильна камера: 177 л • розморожування морозильної камери: No Frost • розміри (ШхВхГ): 90,5x177x67 см • чорний

Ціна: 32809 грн
шт

Опис товару Холодильник Ergo SBS 521 INB

Інверторний холодильник ERGO SBS 521 INB поєднав у собі практичність, стиль та якість. Завдяки дводверній конструкції модель має містку холодильну шафу та простору морозильну камеру. Автоматична система розморожування холодильної та морозильної камер NO FROST забезпечує примусову циркуляцію повітря та запобігає утворенню льоду, а антибактеріальний захист внутрішніх поверхонь холодильника запобігає розвитку шкідливих мікроорганізмів і продовжує збереження продуктів.
СТИЛЬНИЙ ДИЗАЙН І ЗРУЧНІСТЬ

Холодильник ERGO SBS 521 INB оснащений рідкокристалічним дисплеєм, який відтворює всю потрібну інформацію про модель та дає можливість керувати будь-якими функціями. Корпус холодильника має чорнеглянсове покриття, стійке до царапин, об'єм холодильної камери 344 л, а морозильної – 177 л. Це забезпечує більше місця для зберігання продуктів. Конструкція моделі дозволяє регулювати розміщення дверних та холодильної камери, самостійно розподіляти простір найкомфортнішим чином.

Незалежне регулювання температури в морозильній та холодильній камерах, а також зональне розподілення з оптимізацією температури для різноманітних зон дозволяють створити ідеальні умови для зберігання будь-яких видів продуктів. Їжа не псується і не обвітрюється. Окрема зручна скринька для овочів, фруктів та зелені, а також закриті зони для делікатних продуктів допоможуть зберегти корисні якостізначно довше. Стильна та надійна техніка прослужить довго та стане незамінним помічником на будь-якій кухні.
ЕКОНОМНІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ

Незважаючи на великі габарити, холодильник ERGO SBS 521 INB дуже економний. Автоматичне LED-підсвічування та клас енергоспоживання А++ мінімізує витрати електроенергії. Кліматичний клас ST дозволяє холодильній та морозильній камерах ефективно працювати в температурному діапазоні до +38°C, не витрачаючи зайвої енергії.
ФУНКЦІЯ ШВИДКОГО ОХОЛОДЖЕННЯ

Продукти мають бути не тільки смачними, а й корисними. Саме ці якості забезпечує потужність заморожування 10 кг/добу з функцією суперохолодження. Суперохолодження дозволяє швидко та з усіх сторін охолодити.продукти, зберігаючи необхідну вологість та температуру в камері, тому продукти під час зберігання будуть такими ж свіжими, як і перед закладкою в холодильник. У разі несподіваного вимкнення електроенергії продукти протягом 10 годин залишатимуться свіжими завдяки автономному зберіганню холоду.

Холодильник Ergo SBS 521 INB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Ergo SBS 521 INB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Ergo SBS 521 INB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Ergo SBS 521 INB

Встановлення Окремо стоїть
Тип холодильника Side-by-side
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери Бокове
Загальний об'єм, л 521 л
Об'єм холодильника, л 344 л
Обсяг морозильної камери, л 177 л
Колір Чорний
Керування електронне
Єнергоспоживання А++
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості Є
Можливість перевішування двері Ні
Рівень шуму 42 дБ
Потужність заморожування 10 кг/24 год
Додаткові можливості N (від +16 до +32 C)
SN (від +10 до +32 C)
ST (від +18 до +38С)
Габарити (ШxГxВ) 90.5 x 177 x 67 см
Вага 95 кг

* Технічні характеристики Холодильник Ergo SBS 521 INB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Ergo SBS 521 INB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ergo SBS 521 INB

Код товару: 190753
На замовлення, 1-3 дні
LG GA-B509CBTM 33024 грн
Код товару: 346866
На замовлення, 1-3 дні
LG GW-B509SENM 33110 грн
Код товару: 298580
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →