Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

М'ясорубка Ergo MFW-3550 A

Код товару: 157764
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ergo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електром'ясорубки М'ясорубка Ergo MFW-3550 A

Елегантна, але при цьому потужна і функціональна електром'ясорубка ERGO MFW 3550 A здатна швидко і якісно переробити практично будь-які продукти: перетворити м'ясо, рибу або птицю на ніжний фарш, акуратно натерти або нарізати овочі, фрукти і навіть приготувати сік або пюре за наявності спеціальної

Ціна: 4214 грн
шт

Опис товару М'ясорубка Ergo MFW-3550 A

 Електром'ясорубка ERGO MFW 3550 A потужністю 1500 Вт має кілька швидкостей та функцію реверсу, яка дозволяє очистити корпус та шнек від залишків м'яса. Всі насадки та ножі легко та якісно переробляють практично будь-які продукти. З їхньою допомогою можна нарізати або натерти овочі. Ця модель проста у догляді: її легко збирати, розбирати та мити. ДОДАТКОВІ ФУНКЦІЇ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ РІЗНООБРАЗНИХ БЛЮД Змінюючи насадки та ножі в м'ясорубці ERGO MFW 3550 A, можна не тільки перетворити продукти на фарш, але також нарубати м'ясо, натерти овочі та фрукти або акурат. Спеціальні насадки сформують із фаршу ковбаски чи кебаб. М'ясорубка ERGO швидко та легко переробляє продукти та дозволяєприготувати безліч різноманітних страв. НАДІЙНІСТЬ І ЕРГОНОМІЧНІСТЬ Техніка ERGO проста та безпечна у використанні. Зручний ергономічний дизайн та компактна форма зроблять м'ясорубку зручним та стильним помічником на кухні. ERGO MFW 3550 A відрізняється високим класом енергоспоживання і розумно витрачає електроенергію, а її використання є абсолютно безпечним завдяки наявності терморегулятора, який захищає техніку від перегріву.

М'ясорубка Ergo MFW-3550 A Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити М'ясорубка Ergo MFW-3550 A в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електром'ясорубки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електром'ясорубки и купити М'ясорубка Ergo MFW-3550 A в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару М'ясорубка Ergo MFW-3550 A

Продуктивність, кг/хв 2.2 кг/хв
Потужність 1500 Вт
Матеріал корпуса є
Кількість дисків є
Насадки Насадка "Кеббе", Насадка для ковбас, Насадка для терки та шатківниці
Додаткові можливості 1
Країна-виробник товару мкталл

* Технічні характеристики М'ясорубка Ergo MFW-3550 A можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - М'ясорубка Ergo MFW-3550 A

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ergo MFW-3550 A

Код товару: 200036
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332619
На замовлення, 1-3 дні
Tefal NE114130 4300 грн
Код товару: 149668
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →