Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Настільна плита ERGO IHP 1601

Код товару: 146621
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ergo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Настільні плити Настільна плита ERGO IHP 1601

Тип плити: Індукційна; Загальна кількість конфорок: 1 шт.; Покриття робочої поверхні: Склокераміка; Колір плити: Сірий; Вага: 2.1 кг;

Ціна: 1892 грн
шт

Опис товару Настільна плита ERGO IHP 1601

Витонче прикрашання вашої кухні
Надтонкий slim-корпус сірого кольору в поєднанні зі склокерамічною варильною поверхнею оптимальної площі перетворює індукційну плиту ERGO IHP-1601 не тільки на вірну помічницю, але й на вишуканий аксесуар для будь-якої кухні.
Забудьте про громіздкі газові та електричні аналоги, де підбір оптимальної температури прожарювання або гасіння перетворювався на гру в інтуїцію!
Модель ERGO IHP-1601 у неймовірно тонкому дизайні завдяки повноцінному набору необхідних функцій з легкістю впорається з будь-якими кулінарними завданнями.
 
ЩЕ БІЛЬШЕ ПРОСТОРУ ДЛЯ ВПЛИВАННЯ СМАЧНИХ ІДЕЙ
Модель оснащена великим цифровим дисплеєм та чутливоюсенсорною панеллю, яка миттєво реагує на кожен ваш дотик, і чудово доповнює повноцінний спектр усіх необхідних характеристик.
Однієї конфорки потужністю 1800 Вт цілком достатньо для втілення в життя найсмачніших кулінарних шедеврів, а можливість надточного регулювання температури в діапазоні 60 — 240 градусів дозволяє готувати ще більше різноманітних страв.
 
СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ НА СТРАЖІ ВАШОГО КОМФОРТУ
Принцип роботи моделі ERGO IHP-1601 заснований на індукційному нагріванні, тому поверхня навколо посуду завжди залишатиметься холодною, при цьому глянсове покриття за лічені секунди очищається від залишків продуктів харчування, як під часприготування їжі, так і після.
Разом із плитою ERGO IHP-1601 вам не доведеться повністю змінювати набір посуду, адже єдина умова для будь-якої каструлі чи сковорідки — наявність магнітного дна.
Перевірити це на кухні надзвичайно просто - прикладіть звичайний магнітик, і, якщо він міцно закріпиться на поверхні, сміливо приступайте до приготування улюблених страв.

Настільна плита ERGO IHP 1601 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Настільна плита ERGO IHP 1601 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Настільні плити купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Настільні плити и купити Настільна плита ERGO IHP 1601 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Настільна плита ERGO IHP 1601

Тип Електрична
Кількість конфорок 1 шт
Потужність потужністю 1.8 кВт
Зона нагріву Індукційна
Регульована температура Сенсор(60 – 240 С)
Таймер Є
Матеріал поверхні Склокераміка
Особливості Таймер із сигналом відключення
Автоматичне виявлення посуду
Цифровий дисплей
Автоматичне вимкнення
Захист від перегріву
Матеріал Склокераміка
Габарити 4 x 29.5 x 36 см
Вага 2.1 кг
Колір Сірий

* Технічні характеристики Настільна плита ERGO IHP 1601 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Настільна плита ERGO IHP 1601

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ERGO IHP 1601

Код товару: 357308
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 315804
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 315965
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →