Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Колонка ERGO BTS-710 Blue

Код товару: 100671
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ergo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Колонки Колонка ERGO BTS-710 Blue

Інтерфейси: USB, Bluetooth, мікрофонний вхід, NFC, RCA (лінійний вхід)
Підтримка носіїв: USB
Підтримка iOS та Android-пристроїв: iPod, iPhone, Android-пристроїв, iPad
Кількість каналів: 2.0
Караоке: Є

Ціна: 989 грн
шт

Опис товару Колонка ERGO BTS-710 Blue

 Відчуйте міць Extra BASS

Оживіть танцпол за допомогою функції Extra BASS. Вона дозволяє посилити низькі частоти, щоб змусити всіх танцювати.

Вбудований акумулятор забезпечить вашу вечірку енергією в будь-якому місці
Чи немає можливості використовувати живлення від мережі? Вбудований акумулятор забезпечить пристрій енергією на 16 год при вимкненому підсвічуванні динаміків і гучності на рівні 16. На повній гучності з використанням функції Extra BASS і при увімкненому підсвічуванні ваша вечірка може тривати 3 год. Якщо заряду не вистачає, просто увімкніть режим Stamina, щоб пристрій пропрацював від акумулятора довше (до 4.5 год).

Зручність перенесення
За допомогою ручок для зручного перенесення можна легко переміщати аудіосистему GTK-XB90 з одного місця проведення вечірки на інше.

Багато вогників для створення атмосфери вечірки
Створіть клубну атмосферу за допомогою світлодіодного підсвічування з багатьох вогників. Смужка навколо динаміків, що світиться, може змінювати колір від чисто білого до райдужного. Кольорове підсвічування динаміків висвітлює простір навколо, а стробоскопічні джерела світла створюють ефект мерехтливого клубного освітлення. Інтенсивність підсвічування синхронізується з ритмом та темпом композицій, передаючи настрій та атмосферу.

Порт USB для доступу доулюбленим музичним колекціям
Через порт USB можна підключати USB-пристрої та слухати будь-які композиції зі своєї цифрової музичної колекції. Сумісність із форматами MP3, WMA та WAV забезпечує розширені можливості для організації жвавих вечірок з використанням улюблених плейлистів.

Додаткові динаміки без зайвих проводів
Підключіть через Bluetooth до 10 бездротових динаміків за допомогою функції Party Chain і програвайте один і той же плейлист у всьому будинку. Ця функція синхронізує навіть підсвічування на динаміках.

Технологія NFC для моментального підключення в один дотик 
Технології NFC і Bluetooth позбавлять вас необхідності складноїналаштування провідних підключень. Просто додайте пристрій із підтримкою NFC до корпусу динаміка для швидкого підключення та начиніть потокову передачу музики. Ні NFC? Не проблема! Підключіться через Bluetooth і — готово!

Підключивши мікрофон, ви станете зіркою вечірки
Бажаєте стати зіркою вечірки? Просто підключіть мікрофон: завдяки GTK-XB90 ваш голос звучатиме разом із музикою.

Керування настройками відтворення музики за допомогою програми Sony | Music Center для Android
У програмі Sony | Music Center для Android можна вибирати треки, керувати налаштуваннями звуку та створювати списки відтворення прямо з телефону.

КеруванняНалаштування відтворення музики за допомогою програми Sony | Music Center для iOS
У програмі Sony | Music Center для iOS можна вибирати треки, керувати налаштуваннями звуку та створювати списки відтворення прямо з телефону.

Керуйте атмосферою вечірки за допомогою програми Fiestable для Android 
Регулюйте налаштування еквалайзера та кольору підсвічування динаміків, а також увімкніть управління DJ-ефектами за допомогою Fiestable для Android. Завдяки інтуїтивній функції керування жестами все це можна робити легкими рухами зап'ястя.

Керуйте атмосферою вечірки за допомогою програми Fiestable для iOS
Регулюйте налаштування еквалайзера та кольору підсвічування динаміків, атакож включайте керування DJ-ефектами за допомогою Fiestable для iOS. Завдяки інтуїтивній функції управління жестами все це легко робити рухами долоні.

Автоматичне відновлення музичних деталей з DSEE
Поліпшення якості стислих музичних файлів. Якщо оригінальний музичний файл стиснутий, в ньому губляться високочастотні елементи, які надають вашим улюбленим композиціям виразні деталі та насиченість. Технологія цифрового покращення звуку (Digital Sound Enhancement Engine, DSEE) точно відновлює деталі, що забезпечує високоякісний звук, близький до початкового CD-запису.

Технологія ClearAudio+ робить звук багатшим
Унікальнатехнологія Sony ClearAudio+ автоматично регулює налаштування звуку і робить враження від прослуховування максимально насиченими. Як результат об'єднання багаторічного досвіду в галузі технологій цифрової обробки звукового сигналу, ClearAudio+ дозволяє оптимізувати звучання і забезпечити незмінно високу якість і чистоту звуку — музику, відеоігри чи фільми.

Новий рівень якості потокового відтворення аудіо по Bluetooth завдяки кодеку LDAC
LDAC — аудіотехнологія від Sony, яка забезпечує високу якість бездротового потокового відтворення аудіо через Bluetooth. Цей формат дозволяє передавати в 3 рази більше даних, що виводить бездротовепотокове відтворення музики на якісно новий рівень.

Встановіть з'єднання з кількома пристроями та керуйте відтворенням разом з друзями
До GTK-XB90 можна одночасно підключити до трьох смартфонів Bluetooth. Ви зможете відтворювати аудіозаписи з усіх фонотек, що зберігаються на пристроях, так що у вашому розпорядженні виявиться великий вибір композицій.

Розширте свою систему АС за допомогою Party Chain
Додайте потужності до своєї аудіосистеми. За допомогою аудіокабелю підключіть кілька стереосистем ще більш потужного звуку. Зробіть один із пристроїв у ланцюжку ведучим та синхронізуйте відтворення музики на цьомупристрої з іншими пристроями.

Аудіовхід та аудіовихід
Підключайте аудіовізуальне обладнання, використовуючи аудіовхід та вихід. Підключіть телевізор або додаткову акустику і перетворите будь-яку домашню розвагу на справжню звукову пригоду.

Колонка ERGO BTS-710 Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Колонка ERGO BTS-710 Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Колонки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Колонки и купити Колонка ERGO BTS-710 Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Колонка ERGO BTS-710 Blue

Тип Музичні центри
Кількість каналів 2.0
З'єднання USB
Bluetooth
Мікрофонний вхід
NFC
RCA (лінійний вхід)
Інтерфейси USB
Bluetooth
Мікрофонний вхід
NFC
RCA (лінійний вхід)
З'єднувачі USB
Матеріал стовпців Пластик
Забарвлення Блакитний

* Технічні характеристики Колонка ERGO BTS-710 Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Колонка ERGO BTS-710 Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ERGO BTS-710 Blue

Код товару: 115173
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 263193
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 269205
На замовлення, 1-3 дні
Honor AM510 Blue 1075 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →