Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сумка Epic Explorer 34 Slim Black

Код товару: 166683
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Epic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дорожні сумки Сумка Epic Explorer 34 Slim Black

об'єм-34 л, вага-2,4 кг, Black (чорний), Polyester 600D RIPSTOP PU, 54х37х20 см

Ціна: 5117 грн
шт

Опис товару Сумка Epic Explorer 34 Slim Black

Сумка-рюкзак на колесах Epic Explorer 34 Slim - це адаптивність та універсальність, оскільки сьогоднішній стиль та темп життя помітно відрізняється від того, до чого люди звикли раніше. Сучасний багаж, який відповідає актуальним вимогам, є невід'ємною частиною успішної поїздки чи подорожі.

 
Якщо виникає питання, що з собою взяти в короткочасну поїздку: валіза, сумка або рюкзак - однозначна відповідь одна: сумка-рюкзак на колесах Epic Explorer 34 Slim. Крім того, що це універсальне рішення, це ще й зручно, так як за відсутності необхідності шлейки рюкзаки ховаються за спеціальною панеллю на блискавці, а телескопічна ручка складається в спеціально призначене відділення,що закривається на блискавці. У короткочасних поїздках усі найцінніші та найнеобхідніші речі, як правило, знаходяться під рукою, саме з цього дана модель задовольняє вимогам до провезення ручного багажу практично всіх основних авіаперевізників.
 
Усередині передбачено м'яке відділення з фіксацією для ноутбука. Бічні компресійні стяжки дозволять пристебнути додатковий багаж або зробити основний багаж компактнішим. Сумка-рюкзак має два колеса великого діаметру та телескопічну алюмінієву ручку з анодованим захисним покриттям. Крім того, що всі сумки EPIC EXPLORER досить легкі, вони також мають підвищену міцність, завдяки використанню щільногоматеріалу із структурою Ripstop. Як додатковий бонус усі сумки мають у комплекті ID-брелок для розміщення необхідної контактної інформації у разі втрати сумки.
 
Особливості конструкції:
  • RIPSTOP POLYESTER 600D PU - тканина з поліестеру з товщиною нитки 600D, із зміцнюючою структурою переплетення волокон Ripstop, завдяки чому тканина має підвищену зносостійкість і особливо стійкість до розриву. Внутрішнє поліуретанове покриття захищає вміст сумки від намокання під час дощу середньої інтенсивності. Також тканина не руйнується під впливом ультрафіолетового випромінювання.
  • TWO WHEELS - пара високих коліс одягнена в зносостійку поліуретанову "шину" з низьким рівнемшуму під час руху. Багаж, укомплектований даними колесами, може використовуватися не тільки на рівних поверхнях, а й на ґрунті за умов пересіченої місцевості. Колеса надійно захищені від ударів при пересуванні на брівках та сходах. Абсолютно всі колеса замінюються у разі пошкодження або нормального зношування.
  • ULTRA SLIM™ - це концепція створення сумок певних розмірів, що точно відповідають вимогам певних авіакомпаній до багажу, що перевозиться як ручна поклажа в економ класі. Розміри цієї моделі цілком відповідають найбільш поширеним вимогам більшості авіакомпаній, таких як МАУ, Ryanair, Pegasus, Turkish Airlines, Emirates, AirBaltic, AirBerlin, AirChina та багатьох інших. Данасумка дає впевненість у тому, що всі цінні речі під час подорожі будуть перебувати з Вами на борту, незалежно від послуг якої авіакомпанії вам довелося скористатися.
 

Сумка Epic Explorer 34 Slim Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сумка Epic Explorer 34 Slim Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дорожні сумки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дорожні сумки и купити Сумка Epic Explorer 34 Slim Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сумка Epic Explorer 34 Slim Black

Тип Сумка рюкзак
Матеріал Polyester 600D RIPSTOP PU
Забарвлення чорний
Об `єм 34 л
Розміри 54х37х20 см

* Технічні характеристики Сумка Epic Explorer 34 Slim Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сумка Epic Explorer 34 Slim Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Epic Explorer 34 Slim Black

Код товару: 303130
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309573
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303131
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →