Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сумка Epic Discovery Ultra 8 Burgundy Red

Код товару: 166638
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Epic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дорожні сумки Сумка Epic Discovery Ultra 8 Burgundy Red

об'єм-8 л, вага-0,6 кг, Burgundy Red (бордовий), Polyester 600D PU, 25x33x21 см

Ціна: 2115 грн
шт

Опис товару Сумка Epic Discovery Ultra 8 Burgundy Red

Серія багажу DISCOVERY ULTRA — це відповідь компанії EPIC вимогливим власникам, які віддають перевагу недорогим, але, як і раніше, бездоганно виконаним, легким і функціональним сумкам та аксесуарам для щоденного використання.

 
Сумка-косметичка EPIC DISCOVERY ULTRA 8 BURGUNDY RED - стильний та модний аксесуар для подорожей. Бути доглянутим і впевненим у собі, навіть після нічних перельотів і далеко від дому допоможе сумка-косметичка. З нею все необхідне завжди буде під рукою.
 
EPIC — це насамперед філософія молодої компанії Scandinavian Travel Innovation, яка об'єднала інноваційні ідеї з споконвічно шведським підходом до створення сучасного багажу, властивим скандинавським дизайном.функціональністю та якістю. EPIC – це стильні та презентабельні валізи для тих, хто прагне нових подорожей, хто не втомлюється дивуватися та радіти життю, для тих, хто має дух пригод у крові. Вся продукція EPIC відрізняється високою надійністю та довговічністю, відповідає регламенту REACH, а отже, не містить шкідливих хімічних речовин. Дбаючи про довкілля, компанія націлена виключно на виробництво товарів з максимальним терміном експлуатації. Адже не така важлива робота це чи розвага, багаж не повинен відволікати від основної мети, бо будь-яка поїздка чи подорож — це нові емоції, нові можливості познайомитися з навколишнім світом та людьми навколо нас. EPIC створюєсаме такий безпроблемний багаж. Кожен власник EPIC упевнений у своїй валізі і в тому, що він вартий кожного витраченого центу.
 
Особливості конструкції:
  • SOFT SHELL POLYESTER 600D — тканина з поліестеру з товщиною нитки 600D, що має гладку поверхню з відблиском, та з внутрішнє поліуретанове покриття, що захищає вміст сумки-косметички від намокання під час дощу середньої інтенсивності. Також тканина має гарну зносостійкість, і не руйнується під дією ультрафіолетового випромінювання.
  • Містке основне відділення розстібається на 270° забезпечуючи повний доступ до речей при упаковці/розпакуванні сумки-косметички.
  • Блискавки, що замикаються на замок (замок невходить до комплекту).
  • Регульований ремінь на плече з широкою плаваючою центральною вставкою для більшої зручності.
  • Дві кишені на лицьовій стороні для документів та телефону.
  • Додаткова ручка на тильній стороні, для кріплення та транспортування сумки на висувній рукоятці основного багажу.

Сумка Epic Discovery Ultra 8 Burgundy Red Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сумка Epic Discovery Ultra 8 Burgundy Red в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дорожні сумки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дорожні сумки и купити Сумка Epic Discovery Ultra 8 Burgundy Red в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сумка Epic Discovery Ultra 8 Burgundy Red

Тип Сумка-косметичка
Матеріал Polyester 600D PU
Забарвлення бордовий
Об `єм 8 л
Розміри 25x33x21 см

* Технічні характеристики Сумка Epic Discovery Ultra 8 Burgundy Red можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сумка Epic Discovery Ultra 8 Burgundy Red

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Epic Discovery Ultra 8 Burgundy Red

Код товару: 167072
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 167062
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 167063
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →