Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сумка Epic City X Shopper Ergo 40 Quetzal Green

Код товару: 166786
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Epic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дорожні сумки Сумка Epic City X Shopper Ergo 40 Quetzal Green

об'єм-40 л, вага-2,6 кг, Quetzal Green (зелений), Nylon Microfiber Laminated, 89х40х33 см (у розкладеному вигляді), 83x40x8 см (у складеному вигляді)

Ціна: 2537 грн
шт

Опис товару Сумка Epic City X Shopper Ergo 40 Quetzal Green

Назва сумок-візків EPIC® CITY X SHOPPER™ максимально точно розкриває їх призначення. Основне завдання сумок-візків транспортування великої кількості товарів при щоденних закупівлях на ринку або в супермаркеті, коли безумовна надійність та зручність у пріоритеті. Стійкість у завантаженому стані, великий обсяг, вантажопідйомність шасі, захист від опадів, мала власна вага та невибагливість в обслуговуванні – безумовні переваги цих сумок. Можна з упевненістю сказати, що вибирати та робити покупки завжди зручніше з сумкою-візком EPIC® CITY X SHOPPER™

 
Сумки-візки EPIC® CITY X SHOPPER™ CLASSIC - серія легких та надзвичайно маневрених сумок, оснащених 17-сантиметровимколесам. Колеса повністю знімні та легко замінювані при необхідності. Сталевий каркас витримує навантаження до 20 кг, має доладну конструкцію, відповідно при зберіганні сумка займає мінімум місця. Сумка кріпиться на каркасі за допомогою спеціального отвору в задній панелі та фіксується за допомогою текстильної застібки Velcro. Верх сумки по периметру має стяжку зі стопорком, яка убезпечить вміст сумки від попадання вологи під час опадів.
 
EPIC® - це насамперед філософія молодої компанії Scandinavian Travel Innovation, яка об'єднала інноваційні ідеї з споконвічно шведським підходом до створення сучасного багажу, властивим скандинавським дизайном, функціональністю та якістю. EPIC® -це стильні та презентабельні сумки для тих, хто бажає комфортно пересуватися містом, не обтяжуючи себе вагою покупок. Вся продукція EPIC® відрізняється високою надійністю та довговічністю, відповідає регламенту REACH, а отже, не містить шкідливих хімічних речовин. Дбаючи про довкілля, компанія націлена виключно на виробництво товарів з максимальним терміном експлуатації. Адже не так важливо це робота або розвага, багаж не повинен відволікати від основної мети, так як будь-яка прогулянка повинна приносити тільки позитивні емоції. EPIC® створює саме такий безпроблемний багаж. Кожен власник EPIC® упевнений у своїй сумці і в тому, що вона варта кожного витраченого.цента.
 
Технічні характеристики:
  • Об'єм, л: 40
  • Вага, кг: 2.6
  • Максимальне навантаження, кг: 20
  • Розміри (зовнішні), див: 89х40х33
  • Розміри (у складеному вигляді), див: 83х40х8
  • Матеріал сумки: Nylon Microfiber Laminated/SharkSkin™.
  • Матеріал каркасу: сталь
  • Кількість коліс, шт: 2 (знімні)
  • Діаметр коліс, див: 17
Особливості конструкції:
  • NYLON MICROFIBER LAMINATED - міцніша, ніж традиційний поліестер тканина з нейлонового волокна, що має внутрішнє ламіноване поліуретанове покриття, що перешкоджає проникненню вологи.
  • SHARKSKIN™ - полімерний матеріал, з якого виконано дно сумки, що має високу міцність, стійкість до стирання таповну водонепроникність.
  • SMOOTH FRAME SURFACE - гладка, не абразивна фінішна обробка каркаса має мінімальне тертя з матеріалом сумки, завдяки чому зменшується зношування та збільшується термін служби сумки.
  • X-LARGE TWELVESPOKE WHEELS - ультралегкі 12-спицеві колеса діаметром 17 см мають достатній діаметр, щоб пересувати сумку-візок по нерівній місцевості або в'їжджати на бордюр. Колеса виконані з матеріалу, що не залишає слід на поверхнях при ковзанні. Знімні колеса і, при необхідності, змінні.
  • POCKETS - сумка має кишеню на тильній стороні, яка закривається на блискавці і призначена для зберігання ключів, гаманця, смартфона і т.д.

Сумка Epic City X Shopper Ergo 40 Quetzal Green Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сумка Epic City X Shopper Ergo 40 Quetzal Green в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дорожні сумки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дорожні сумки и купити Сумка Epic City X Shopper Ergo 40 Quetzal Green в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сумка Epic City X Shopper Ergo 40 Quetzal Green

Тип Сумка-візок
Матеріал Nylon Microfiber Laminated/SharkSkin™
Забарвлення зелений
Об `єм 40 л
Розміри 89х40х33 см (у розкладеному вигляді), 83x40x8 см (у складеному вигляді)

* Технічні характеристики Сумка Epic City X Shopper Ergo 40 Quetzal Green можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сумка Epic City X Shopper Ergo 40 Quetzal Green

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Epic City X Shopper Ergo 40 Quetzal Green

Код товару: 318899
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337056
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313825
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →