Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шліфмашина Енергомаш УШМ-90112

Код товару: 125807
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Энергомаш
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шліфування та полірування машин Шліфмашина Енергомаш УШМ-90112

Кутова шліфувальна машина Енергомаш УШМ-90112 - легкий для освоєння, потужний і простий в експлуатації інструмент побутового класу. В інструменті встановлений двигун потужністю 1100 Вт та броньована обмотка ротора та статора. Відрізні диски та шліфувальні круги діаметром 125 мм. Призначений для обробки (різання, зачистки, шліфування) металу та інших матеріалів.

Ціна: 1763 грн
шт

Опис товару Шліфмашина Енергомаш УШМ-90112

 Кутова шліфувальна машина Енергомаш УШМ-90112 — легкий для освоєння, потужний і простий в експлуатації інструмент побутового класу. В інструменті встановлений двигун потужністю 1100 Вт та броньована обмотка ротора та статора. Відрізні диски та шліфувальні круги діаметром 125 мм. Призначений для обробки (різання, зачистки, шліфування) металу та інших матеріалів.

Корпус редуктора виготовлений з металу для покращення тепловіддачі та попередження перегріву вузлів та механізмів. Швидка зміна оснастки забезпечується системою блокування шпинделя. Для кращої керованості та комфортності в роботі основна рукоятка виконана подовженою, еластичні накладки там'який пластик на ній служать для гарного хвату та знижують шкідливий вплив вібрації на руки користувача. Вугільні щітки колектора автоматично відключаються за певної міри зношування, забезпечений легкий доступ до щіткового вузла для їх заміни. Компактність та невелика вага інструменту дозволяє працювати з ним однією рукою. Додаткова знімна рукоятка шліфмашини Енергомаш УШМ-90112 встановлюється в одній із передбачених позицій. Захисний кожух обертається навколо осі на 360 градусів, знімається та встановлюється у потрібне положення без використання спеціальних інструментів.

Особливості:

  • Корпус: м'який пластик
  • Блокування шпинделя
  • Швидкий доступ до щіток
  • Двопозиційна передня рукоятка

Шліфмашина Енергомаш УШМ-90112 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шліфмашина Енергомаш УШМ-90112 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шліфування та полірування машин купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шліфування та полірування машин и купити Шліфмашина Енергомаш УШМ-90112 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шліфмашина Енергомаш УШМ-90112

Тип Кутові (болгарки)
споживана потужність 1.1 кВт
Напруга 220 В
Максимальна швидкість за хвилину 10500 об/хв
додаткові характеристики фіксація вимикача, поворотна рукоятка, прогумована рукоятка
Обладнання Болгарка (УШМ)
Захисний кожух
Бічна рукоятка
Ключ
Комплект щіток
Інструкція
Вага 1.85 кг

* Технічні характеристики Шліфмашина Енергомаш УШМ-90112 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шліфмашина Енергомаш УШМ-90112

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Енергомаш УШМ-90112

Код товару: 284965
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 119333
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 284980
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →