Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Elica TESLA BL/F/83

Код товару: 116589
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Elica
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Elica TESLA BL/F/83

Тип варильного поверхні: Електрична; Матеріал поверхні: Склокераміка; Тип нагрівальних елементів: Індукційні; Кількість конфорок: 4; Тип конфорок: Електричні; Ширина, см: 83;

Ціна: 98685 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Elica TESLA BL/F/83

 Варкова поверхня - це відмінна альтернатива звичайній кухонній плиті. Адже вона не тільки має значно менші габарити, якщо говорити про її висоту, а й значно більш презентабельний вигляд. Поверхня цього пристрою, як правило, абсолютно гладка і навіть дзеркальна. Варильні поверхні в основному створені для вбудовування в стільницю. Кожна варильна поверхня має кілька конфорок, кожна з яких має певну потужність.

 
Сучасні варильні поверхні значно безпечніші в експлуатації, ніж плити. Адже більшість цих пристроїв має індикатор залишкового тепла, який завжди вкаже, чи нагріта конфорка чи ні. Це дозволитьуникнути опіків, які можуть виникнути внаслідок випадкового дотику до поверхні рукою. Якщо ж варильна поверхня ще й індукційного типу, це додатковий плюс. Так як індукційний нагрівач, вбудований у конфорку, нагріває тільки феромагнітні матеріали, з яких виготовлений посуд, стає зрозуміло, що індукційні варильні поверхні більш пожежобезпечні.
 
Elica TESLA HP BL/F/83 - чудова варильна панель, яка має 4 індукційні конфорки та вбудовану витяжку, що знаходиться в середині. Потужність підключення цієї моделі становить 7,4 кВт. Ця варильна панель має передове сенсорне керування. Кількість ступенів нагріву в даномуДевайс дорівнює 9. Варильна панель має індикатор залишкового тепла і має функцію розпізнавання наявності посуду. Вбудована витяжка має 9 швидкостей та забезпечена спеціальними фільтрами. Працює витяжка у режимі рециркуляції. Один з фільтрів витяжки виготовлений з алюмінію і вловлює жир. Другий же фільтр вугільний і вловлює більшість домішок, які містяться, в повітрі, що проходить через нього.

Вбудована поверхня Elica TESLA BL/F/83 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Elica TESLA BL/F/83 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Elica TESLA BL/F/83 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Elica TESLA BL/F/83

Тип поверхні Електрична
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 4
Перемикачі Сенсор
Таймер каміна Так
Колір панелі конференцій Чорний
Розміри (SHG) 83/51 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Elica TESLA BL/F/83 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Elica TESLA BL/F/83

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Elica TESLA BL/F/83

Код товару: 368138
На замовлення, 1-3 дні
Siemens EX 807LX57E 137170 грн
Код товару: 162254
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324516
На замовлення, 1-3 дні
AEG ITE 42600 KB 90429 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →