Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Elica slimmy STD WH/A/60

Код товару: 136606
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Elica
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Elica slimmy STD WH/A/60

Тип витяжки: Телескопічна; Ширина, див: 59.80; Режим роботи: Відведення та рециркуляція; Продуктивність куб.м/год: 400.00; Кількість двигунів: 1; Тип освітлення: Галогенна лампа;

Ціна: 4085 грн
шт

Опис товару Витяжка Elica slimmy STD WH/A/60

Витяжка Elica SLIMMY STD WH/A/60 є сучасним високоефективним повітроочисним обладнанням, яке призначене для побутового використання. Завдяки потужному продуктивному мотору витяжка здатна за найкоротший час впоратися з негативними наслідками готування і повністю видалити з приміщення водяну пару, неприємні запахи та мікрочастинки кіптяви та жиру. Цим самим витяжка перешкоджає утворенню жирового нальоту на меблів та стінах у зоні готування.
 
Модель має неабияку потужність і функціонал. Так, на третьому робочому рівні вона здатна очистити до 550 м3. забрудненого повітря протягом години роботи. Модель працює в режимі рециркуляції та відведенняповітря. У режимі відведення забруднене повітря спочатку проходить через жироуловлювальні фільтри, очищаючись від жирів, щоб вони не осідали на моторі, а потім повністю видаляється з приміщення через вентиляційний канал. Для того, щоб обладнання працювало в режимі рециркуляції, необхідно додатково придбати та встановити вугільний фільтр.

Витяжка Elica slimmy STD WH/A/60 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Elica slimmy STD WH/A/60 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Elica slimmy STD WH/A/60 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Elica slimmy STD WH/A/60

Встановлення Вбудована
Продуктивність, куб.м/год 400
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 110 Вт
Кількість швидкостей 2 шт
Максимальний рівень шуму, дБ 62 дБ
Керування Кнопкове
Режим роботи Відведення/циркуляція
Тип освітлення Галогенне
Фільтр Алюмінієвий
Ширина витяжки 60 см
Колір Білий

* Технічні характеристики Витяжка Elica slimmy STD WH/A/60 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Elica slimmy STD WH/A/60

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Elica slimmy STD WH/A/60

Код товару: 14350
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158300
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 298115
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →