Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Elica NIKOLATESLA PRIME BL/A/83

Код товару: 162253
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Elica
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Elica NIKOLATESLA PRIME BL/A/83

Тип поверхні: індукційна / Матеріал поверхні: загартоване скло / Кількість конфорок: 4 / Тип керування: сенсорне

Ціна: 57706 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Elica NIKOLATESLA PRIME BL/A/83

 Ідеальне з'єднання естетики та функціональності—це NIKOLATESLA PRIME. Створена для тих, хто перебуває у пошуку простоти у повсякденному житті, але не хоче жертвувати досконалістю дизайну. Унікальний дизайн допоможе вам висловити свій стиль.

 
У центрі склокерамічної варильної поверхні з 4 незалежними індукційними зонами знаходиться чавунна решітка, яка надає їй професійного вигляду, приховуючи потужний мотор, який є "серцем" інтегрованої витяжки.
 
У Nikolatesla Prime при активації функції AUTOCAPTURE автоматично налаштовується витяжка в залежності від кількості варильних та їх потужності. У центрі варильної поверхні знаходитьсяєдина панель управління, яка регулює індукційні зони та систему очищення легким дотиком.
 
У вимкненому стані вона стає абсолютно невидимою, дозволяючи використовувати всю робочу поверхню. Нова естетика забезпечує максимальну легкість очищення як скляної поверхні, так і чавунних ґрат, які можна легко вимити в посудомийній машині.
 
NikolaTesla Prime також надає можливість поєднання двох зон для рівномірного приготування при використанні сковорідок та каструль великих розмірів.
 
Ви можете відключити всі активні зони поверхні та спокійно піти, одним дотиком торкнувшись кнопки Stop & Go,якщо вам необхідно перервати процес приготування їжі.
 
Nikola Tesla допомагає зберегти час та гроші. Вона подає сигнали, коли включена варильна поверхня вами не використовується, що дозволяє уникнути непотрібного витрачання енергії, а також автоматично розпізнавши наявність посуду на поверхні активувати роботу.
 
Завдяки легкості та простоті налаштування за допомогою сенсорного керування користуватися NikolaTesla Prime дуже просто.

Вбудована поверхня Elica NIKOLATESLA PRIME BL/A/83 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Elica NIKOLATESLA PRIME BL/A/83 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Elica NIKOLATESLA PRIME BL/A/83 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Elica NIKOLATESLA PRIME BL/A/83

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Сенсор
Таймер каміна Є
Газовий контроль -
Матеріал стін -
Автоматичний банк -
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 80/49 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Elica NIKOLATESLA PRIME BL/A/83 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Elica NIKOLATESLA PRIME BL/A/83

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Elica NIKOLATESLA PRIME BL/A/83

Код товару: 346775
На замовлення, 1-3 дні
AEG IKE 85753 FB 57964 грн
Код товару: 342403
На замовлення, 1-3 дні
AEG IKE 96654 FB 60501 грн
Код товару: 303752
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →