Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Elica ELITE 14 LUX GRVT/A/90

Код товару: 74953
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Elica
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Elica ELITE 14 LUX GRVT/A/90

РІВЕНЬ ШУМУ, ДБ: 62
ПРОДУКТИВНІСТЬ М3/Ч: 650
ШИРИНА НІШІ, ММ: 900
ЖИРОВИЙ ФІЛЬТР: АЛЮМІНІЄВИЙ КАСЕТНИЙ

Ціна: 7783 грн
шт

Опис товару Витяжка Elica ELITE 14 LUX GRVT/A/90

На сьогоднішній день продукція компанії Elica, ймовірно, є найкращою, що є на світовому ринку побутової техніки. Постійний розвиток, реорганізація та промислова консолідація компанії проходили паралельно із постійним удосконаленням продукції. Elica перевернула уявлення про кухонну витяжку: із звичайного аксесуару вона перетворилася на об'єкт інтер'єру, який може повністю змінити Вашу кухню. Кухонна витяжка ELICA ELITE 14 LUX GRVT/A/90 - ефективна витяжка, здатна забезпечити максимальну продуктивність на рівні 650 м3/год і при цьому має досить компактні розміри: розрахована на вбудовування в підвісну шафу, а ширина пристрою складає 90 см. Швидкевключення досягається при висуванні рукою він висувної панелі приладу. Завдяки її тихій та продуктивній роботі знаходиться на кухні легко та приємно, оскільки витяжка забезпечує безперервне очищення повітря шляхом викиду за межі приміщення. Відведення продуктів згоряння та неприємних запахів збереже здоров'я присутніх та захистить кухонні меблі, стіни та стелю від накопичення жирної сажі та кіптяви. Дизайн витяжки наголошує на мінімалізм приміщення. Якість виробу дозволить експлуатувати його безвідмовно довгі роки. Витяжка має 3 режими швидкості, які ви можете використовувати в залежності від того, чи ви готуєте одну страву або відразу кілька. Кнопкове управління дозволить зручно талегко вибирати потрібні налаштування, а вбудоване освітлення 2х28 Вт стане в нагоді в темний час доби. Якщо вам потрібна витяжка, що вбудовується, то телескопічна витяжка кухонна ELICA ELITE 14 LUX GRVT/A/90 відмінний вибір для сучасної кухні.

Витяжка Elica ELITE 14 LUX GRVT/A/90 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Elica ELITE 14 LUX GRVT/A/90 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Elica ELITE 14 LUX GRVT/A/90 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Elica ELITE 14 LUX GRVT/A/90

Встановлення Вбудована
Продуктивність, куб.м/год 650
Кількість двигунів н.д.
Потужність, Вт н.д.
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 62
Керування механічне, кнопкове
Режим роботи відведення та рециркуляція
Тип освітлення лампи розжарювання
Інтенсивний режим н.д.
Фільтр алюмінієвий касетний
Ширина витяжки 90
Колір чорне скло/нержавіюча сталь

* Технічні характеристики Витяжка Elica ELITE 14 LUX GRVT/A/90 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Elica ELITE 14 LUX GRVT/A/90

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Elica ELITE 14 LUX GRVT/A/90

Код товару: 83322
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 83323
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 83385
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →