Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бойлери ELEYUS WHQ 80 M

Код товару: 347496
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли Бойлери ELEYUS WHQ 80 M

Знову немає гарячої води? Достатньо терпіти ремонти, профілактики та аварії у системі постачання. Бойлер споживає всього 2 кВт/год, а у вас гаряча вода цілодобово та у потрібному обсязі.

Ціна: 7697 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Бойлери ELEYUS WHQ 80 M

Водонагрівач об'ємом 80 літрів
 
Накопичувальний нагрівач на 80 літрів забезпечить гарячою водою сім'ю з 2-3 осіб. Він займає трохи місця, але подає гарячу воду на кухню і дозволяє приймати душ або ванну. Прямокутна форма та сучасний дизайн бойлера дозволяють легко з'єднати його з інтер'єром або сховати у шафку.
 
Потужний ТЕН – швидке нагрівання води
 
Нагрівальний елемент виготовлений із якісної нержавіючої сталі. Потужність 2000 Вт дозволяє ТЕН швидко нагріватися і відразу передавати тепло воді. Навіть холодний бойлер досягає максимальних 75 °C лише за 160 хвилин, потім лише підтримує потрібну температуру.

Бойлери ELEYUS WHQ 80 M Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бойлери ELEYUS WHQ 80 M в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити Бойлери ELEYUS WHQ 80 M в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бойлери ELEYUS WHQ 80 M

Тип водонагрівача Электрический
Об'єм танка 80 л
Функції Открытый регулятор температуры; Индикатор нагрева; Эко-режим; Защита от перегрева при 100C; Предохранительный клапан от избыточного давления; Защита от коррозии
Розміри (shhvhgg) 494x494x970 см
Вага 27 кг
додаткова інформація Максимальная температура нагрева 75 °C; ТЭН из нержавеющей стали – 2 кВт; Кабель питания с вилкой; Рабочее давление: 10 бар; Резьба патрубков подключения – G ½"; Класс защиты: IP24; Равномерная полиуретановая изоляция

* Технічні характеристики Бойлери ELEYUS WHQ 80 M можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бойлери ELEYUS WHQ 80 M

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Бойлери ELEYUS WHQ 80 M

Код товару: 8092
На замовлення, 1-3 дні
Gorenje GBF 50 7740 грн
Код товару: 162338
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 29570
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →