Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ELEYUS WHC 50 MT

Код товару: 365398
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли ELEYUS WHC 50 MT

Накопичувального нагрівача на 50 літрів цілком вистачає на сім'ю із 2-3 осіб. Вибирайте для швидкого нагрівання води і в душі, і на кухні. А його невеликий розмір і короткий дизайн гармонійно поєднуються з інтер'єром.

Ціна: 5117 грн
товар знято з виробництва

Опис товару ELEYUS WHC 50 MT

 Водонагрівач об'ємом 50 літрів

Накопичувального нагрівача на 50 літрів цілком вистачає на сім'ю із 2-3 осіб. Вибирайте для швидкого нагрівання води і в душі, і на кухні. А його маленький розмір та лаконічний дизайн гармонійно поєднуються з інтер'єром.
 
Потужний ТЕН – швидке нагрівання води
Нагрівальний елемент виготовлений із якісної нержавіючої сталі. Потужність 2000 Вт дозволяє ТЕН швидко нагріватися і відразу передавати тепло воді. Навіть холодний бойлер досягає максимальних 75 °C лише за 160 хвилин, потім лише підтримує потрібну температуру.
 
Рівномірний розподіл теплоізоляції
Навколо великого внутрішнього бака рівномірно розподіленополіуретан. Ефективна теплоізоляція добре зберігає температуру нагрітої води та забезпечує максимальне енергозбереження.
 
Режим «ЕСО»
Бойлер в ощадливому режимі нагріває воду до 55 °C, що обмежує появу бактерій. Режим «ЕСО» забезпечує довговічність ТЕНу, мінімізуючи утворення накипу, а у вас завжди є гаряча вода під рукою.
 
Стійке покриття «Titanium»
Покриття Titanium наносять одразу після зварювання, щоб у корозії не залишилося жодних шансів! Внутрішня поверхня бака, патрубки входу та виходу води має стійке емальоване покриття з частинками титану. Воно захищає від корозії, запобігає утворенню накипу тапродовжує тривалість роботи бойлера.
 
Магнієвий анод
У вашому будинку тверда вода? Магнієвий анод захищає нагрівальний елемент від утворення накипу. Завдяки цьому можна рідше обслуговувати бойлер, а термін експлуатації збільшується.
 
Безпека на першому місці: 3 додаткові ступені захисту
Захист від перегріву: якщо температура всередині бака перевищить 100 °C, спрацьовує запобіжний термостат і вимикає нагрівальний елемент.
Запобіжний клапан: знижує надлишковий тиск усередині бойлера при нагріванні та зливає зайву воду через дренажний наконечник.
Клас захисту IP24: бойлер не боїться бризок води, його можнамонтувати навіть у ванній кімнаті.
 
Спеціальна конструкція внутрішнього бака
Міцний сталевий бак складається з двох напівсфер, з'єднаних лише одним швом під час зварювання. Ця спеціальна конструкція зменшує довжину з'єднання на 40% та значно мінімізує можливість протікання порівняно з іншими водонагрівачами.
 
Просте та зручне управління
Плавне регулювання термостатом дозволяє вибрати потрібну температуру. Коли вода нагрівається до вибраного рівня, індикатор нагрівання працює. Панель керування знаходиться на видному місці, щоб ви просто та зручно керували бойлером.
 
Індикатор температури
Не треба вгадувати, чи вистачитьчи теплої води, щоб прийняти душ. Індикатор температури розташований на видному місці та допоможе усвідомити ступінь нагрівання всередині бака.

ELEYUS WHC 50 MT Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ELEYUS WHC 50 MT в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити ELEYUS WHC 50 MT в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ELEYUS WHC 50 MT

Тип водонагрівача Открытый "мокрый" (непосредственно контактирует с водой)
Об'єм танка 50
Внутрішнє покриття танка Эмалированная сталь
Встановлення Настенный. Вертикальная
Розміри (shhvhgg) Габариты (ВхШхГ)
60.5х 42.7 х 42.7 см
Габариты в упаковке (ВхШхГ)
67.3 х 47.8 х 47.8 см
Вага 17 кг
Вес в упаковке - 19 кг
додаткова інформація Комплектация
Электрический водонагреватель
Предохранительный клапан
Кронштейн
Крепление
Кабель питания с вилкой
руководство по эксплуатации
Гарантийный талон

* Технічні характеристики ELEYUS WHC 50 MT можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ELEYUS WHC 50 MT

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS WHC 50 MT

Код товару: 159778
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 113965
На замовлення, 1-3 дні
Novatec NT-S 100 5160 грн
Код товару: 5192
На замовлення, 1-3 дні
Gorenje GT 10 O 5160 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →