Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня ELEYUS VITA 60 WH CWF

Код товару: 167374
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня ELEYUS VITA 60 WH CWF

Тип варильної поверхні: Газова; Вид поверхні: Класичний; Установка: Незалежна; Матеріал поверхні: Загартоване скло; Кількість конфорок: 4; Тип конфорок: Газові;

Ціна: 7052 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Вбудована поверхня ELEYUS VITA 60 WH CWF

Український бренд вбудованої техніки для кухні ELEYUS докладає максимум зусиль, щоб Ви отримували задоволення від користування нашою продукцією та газова варильна поверхня ELEYUS VITA 60 BG CWF є цим прямим доказом. Надійність та стиль, поєднання новітніх технологій та футуристичного дизайну, легкість у використанні та догляді – завдяки цим речам час, проведений біля плити, стане легким та невимушеним. ELEYUS VITA 60 BG CWF - саме те, що потрібно для комфортного життя!

Газова варильна поверхня ELEYUS VITA 60 BG CWF виконана із загартованого скла, яке дуже просте у догляді та довгий час зберігати естетичний зовнішній вигляд. Крім того, скляна поверхня однаково гармонійновиглядати у різних інтер'єрах. Зворотний бік скла пофарбований високотемпературною керамічною фарбою. Газова варильна поверхня обладнана металевими ґратами зручного та ергономічного дизайну. Чавун легкий у догляді, витримує довготривалий вплив високих температур, тому прослужить Вам багато років.

ELEYUS подбали, щоб Ви могли готувати на варильній поверхні ELEYUS VITA 60 BG CWF найрізноманітніші страви, тому обладнали її чотирма конфорками: однією надшвидкою (WOK від італійського бренду SABAF 2.5 кВт), двома напівшвидкими (1.75 кВт кожна) та однією в ). Пальники розташовані на поверхні так і на такій відстані, щоб Ви могли використовуватиулюблений посуд незалежно від його форм та розмірів.

Вбудована поверхня ELEYUS VITA 60 WH CWF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня ELEYUS VITA 60 WH CWF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня ELEYUS VITA 60 WH CWF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня ELEYUS VITA 60 WH CWF

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Скло
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Поворотні
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Бежевий
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 60\52 см
вага, кг 10.4 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня ELEYUS VITA 60 WH CWF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня ELEYUS VITA 60 WH CWF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS VITA 60 WH CWF

Код товару: 84399
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 71892
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 89531
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →