Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня ELEYUS VIRO 30 BL CF

Код товару: 209267
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня ELEYUS VIRO 30 BL CF

Варильна поверхня газова • загартоване скло • кількість газових конфорок: 2 • розміри (ШхГ): 31x51 см • чорний.

Ціна: 4816 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Вбудована поверхня ELEYUS VIRO 30 BL CF

Продуманий, універсальний дизайн
ELEYUS VIRO 30 BL CF - газова варильна поверхня типу «доміно» стане чудовим рішенням у кухнях з обмеженим простором завдяки компактному розміру. Звичайно, стильний та сучасний вигляд газової поверхні виготовленої із загартованого скла гарантує вдале поєднання з електричною варильною поверхнею на одній кухні. Продуманий дизайн ELEYUS VIRO забезпечить комфортне використання газової поверхні, оскільки вона укомплектована задньою швидкою (3 кВт) та передньою допоміжною (1 кВт) конфорками, розміщення яких не дасть нагріватися фронтальній панелі керування, оскільки швидка конфорка віддалена від перемикачів.

/> Загартоване скло — вишуканий та міцний матеріал
Газова варильна поверхня ELEYUS VIRO виготовлена ​​із загартованого скла, яке підкорило користувачів привабливим зовнішнім виглядом та стійкістю до механічних пошкоджень та сколів. Глянцева поверхня надасть вишуканості будь-якому кухонному інтер'єру та стане стильним його доповненням. Популярний сьогодні матеріал легкий у догляді, не вимагає спеціальних засобів для очищення, а головне - роками радувати вас чудовим виглядом.

Стійка чавунна решітка класичного дизайну
Стійке розміщення посуду - один із важливих факторів вибору газової варильної поверхні. Перевірений часом класичний дизайн грат дозволяєвикористовувати посуд різних діаметрів. Ґрати виготовлені з надійного до прогоряння матеріалу — чавуну, який відрізняється міцністю та стійкістю, що мінімізує ймовірність перевертання посуду під час приготування. Продуманий дизайн та надійний матеріал забезпечить комфортне використання поверхні.

Газ-контроль та перемикачі — комфорт та безпека
Система газ-контролю є необхідним елементом сучасних газових поверхонь, адже припиняє постачання газу під час згасання полум'я, значно захищає використання газу. Поворотні перемикачі попереджають випадкове включення чи використання поверхні дітьми, адже спочатку перемикачпотрібно натиснути, а потім повернути для подачі газу. Комфортне налаштування поверхні однією рукою тепер можливе, адже електрозапалювання в ручці – це додатковий бонус, без якого сьогодні не обійтись. Для підтвердження високої якості та безпеки у використанні всі газові варильні поверхні ТМ ELЕYUS проходять чотирирівневий контроль герметичності з'єднань газової арматури на різних етапах виробництва.

Вбудована поверхня ELEYUS VIRO 30 BL CF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня ELEYUS VIRO 30 BL CF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня ELEYUS VIRO 30 BL CF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня ELEYUS VIRO 30 BL CF

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Скло
Всього пальників, ПК 2 шт
Перемикачі Механіка
Таймер каміна -
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 31x51 см
вага, кг 5.5 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня ELEYUS VIRO 30 BL CF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня ELEYUS VIRO 30 BL CF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS VIRO 30 BL CF

Код товару: 207793
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 217976
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 17884
На замовлення, 1-3 дні
Liberty FS6XG 4988 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →