Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа ELEYUS VICTORIA 6006 IS+BL

Код товару: 139693
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа ELEYUS VICTORIA 6006 IS+BL

Колір: Нержавіюча сталь; Тип: Електричний; Об'єм: 62 л; Тип напрямних: Рельєфні;

Ціна: 9632 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Вбудована духова шафа ELEYUS VICTORIA 6006 IS+BL

ELEYUS VICTORIA 6006 IS+BL - це електрична духова шафа для тих, хто цінує високу якість, функціональність, зручність у використанні та догляді, стильний і продуманий дизайн. Духова шафа ELEYUS VICTORIA 6006 IS+BL створить ідеальний ансамбль з іншою вбудованою технікою бренду ELEYUS і гармонійно доповнить інтер'єр будь-якого стилю.
 
Електрична духова шафа ELEYUS VICTORIA 6006 IS+BL має внутрішній об'єм 62 л, який дозволить з легкістю приготувати улюблені страви. Клас енергоефективності «А» дозволить суттєво економити на електроенергії. Потужність духової шафи складає всього 2,1 кВт, проте при цьому вона швидко нагрівається і Вам не доведеться довго чекати потрібної температури. Ми підібрали длядухової шафи ELEYUS VICTORIA 6006 IS+BL 6 оптимальних режимів (верхнє нагрівання, нижнє нагрівання, нагрівання верхнє+нижнє, нагрівання верхнє+нижнє+конвекція, гриль, розморожування), які дозволять приготувати найширшу гаму кулінарних. Завдяки функції конвекції температура в духовці вирівнюється через постійну циркуляцію гарячого повітря, що дозволяє стравам рівномірно пропікатися, а також готувати одночасно на декількох рівнях і розширити діапазон приготування в цілому.
 
У дизайні духової шафи ELEYUS VICTORIA 6006 IS+BL ми використовували тільки високоякісні матеріали: подвійне чорне загартоване скло для дверей та харчову сталь нержавіючу марки AISI 304 для панеліуправління. Духова шафа обладнана надійними механічними ручками управління, а також механічним таймером з відключенням духовки та сигналізацією про закінчення процесу приготування. Для приготування доступні 4 рівні рельєфних напрямних. Ви оціните легкість догляду за духовкою ELEYUS VICTORIA 6006 IS+BL завдяки емалі легкого очищення і знімним і розбірним дверцятам, які легко мити як руками, так і в посудомийці. У комплект також входять грати та деко.

Вбудована духова шафа ELEYUS VICTORIA 6006 IS+BL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа ELEYUS VICTORIA 6006 IS+BL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа ELEYUS VICTORIA 6006 IS+BL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа ELEYUS VICTORIA 6006 IS+BL

Тип Електрична
Об'єм 62 л
Енергоспоживання А
Керування Поворотні перемикачі
Дисплей ні
Система очищення Емаль легкого очищення
Телескопічні напрямні Є
Потужність, Вт 2100 Вт
Гриль Є
Конвекція Є
Кількість дверних окулярів 2 шт
Режими Верхнє нагрівання
Нижнє нагрівання
Нагрів верхній+нижній
Нагрів верхній+нижній+конвекція
Гриль
Розморожування
Колір Нержавіюча сталь/чорне скло
Габарити 59.5 x 59.5 x 56.5 см

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа ELEYUS VICTORIA 6006 IS+BL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа ELEYUS VICTORIA 6006 IS+BL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS VICTORIA 6006 IS+BL

Код товару: 215957
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365314
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 308869
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →