Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка ELEYUS Vesta A 1200 LED SMD 60 BG

Код товару: 171358
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка ELEYUS Vesta A 1200 LED SMD 60 BG

Витяжка похильна • ширина: 596 мм • глибина: 432 мм • тип очищувача повітря: проточний/циркуляційний • колір: бежевий • продуктивність: 1200 м³/год • приміщення: більше 28,5 м²

Ціна: 9804 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Витяжка ELEYUS Vesta A 1200 LED SMD 60 BG

При сучасному ритмі життя нам так важливо йти в ногу з часом, бути в курсі сучасних тенденцій моди та техніки. Команда ТМ ELEYUS взяла на себе сміливість, сказавши своє слово щодо сучасних стандартів стилю – і не помилилась! Представляємо Вашій увазі кухонну витяжку Vesta A 1200 LED SMD 60 BG, яка своїми досконалими формами та неперевершеними технічними характеристиками вразить Вас до глибини душі та не залишить місця для сумнівів, адже саме вона варта прикрасити будинок людини з бездоганним смаком. Не позбавляйте себе можливості зайвий раз похвалитися своїм стилем, адже це диво із загартованого скла та металу без проблем увіллється у вашу кухню в стилі модерн, хай-тек чи мінімалізм істане з нею єдиним цілим. Загартоване скло із дзеркальним ефектом у поєднанні з металом створюють неймовірний ансамбль, який не залишить Вас байдужими. Металева частина кухонної витяжки Vesta A 1200 LED SMD 60 BG покрита високоякісною порошковою фарбою, яка захищає метал від корозії, а амортизатори передньої панелі забезпечують безперешкодний доступ до фільтра та полегшує догляд за ним.

Периметральний тип втягування разом з продуктивністю 1200 м³/год змусить Вас назавжди забути про неприємний запах, пару, дим або гаряче повітря, адже їм не місце на Вашій кухні. Також не варто турбуватися, якщо Ваша кухня має утруднене підключення до вентиляційної шахти, адже режимрециркуляції, яка доступна витяжці Vesta A 1200 LED SMD 60 BG, чудово впорається з очищенням повітря без необхідності його відведення назовні. Щоб забезпечити режим рециркуляції, слід обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW – E15100 і залишити вільним вихід повітря з турбіни в простір приміщення. Механічне управління витяжки надзвичайно просте у використанні та довговічне, тому прослужить Вам багато років, як і сама витяжка.

Витяжка обладнана двома світлодіодними лампами, які мають тривалий термін роботи (понад 25 000 годин) та споживають мало енергії. Світлоелементи класу SMD виробляють природне м'яке світло, що є найбільш сприятливим для організму.забезпечують мінімальне навантаження на зір. Крім того, лампи відносяться до поширеної контактної групи GU10, що дозволяє при необхідності придбати лампу в будь-якому магазині освітлювальної техніки та легко її замінити.

Важливим досягненням на сучасному ринку техніки, що вбудовується, є те, що ТМ ELEYUS на відміну від конкурентів надає 5-річну гарантію на всю продукцію, яка підкріплена потужною мережею сервісних центрів у всіх регіонах України.

Кажуть, добрим смаком не варто хвалитися, адже його й так видно неозброєним оком у найдрібніших деталях, проте інженери-розробники ТМ ELEYUS упевнені — не зайве, якщо Ваш статус та краса Вашої оселі будуть підкресленікухонною витяжкою Vesta A 1200 LED SMD 60 BG, яка не залишить жодного шансу для байдужості!

Витяжка ELEYUS Vesta A 1200 LED SMD 60 BG Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка ELEYUS Vesta A 1200 LED SMD 60 BG в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка ELEYUS Vesta A 1200 LED SMD 60 BG в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка ELEYUS Vesta A 1200 LED SMD 60 BG

Встановлення Похила
Продуктивність, куб.м/год 1200 м³/година
Кількість двигунів 1 шт
Потужність, Вт 226 Вт
Кількість швидкостей 4 шт
Максимальний рівень шуму, дБ 49-67.3 дБ
Керування Кнопкове
Режим роботи Відведення повітря/рециркуляція
Тип освітлення Світлодіодне
Інтенсивний режим Є
Фільтр Алюмінієвий
Ширина витяжки 60 см
Колір Бежевий

* Технічні характеристики Витяжка ELEYUS Vesta A 1200 LED SMD 60 BG можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка ELEYUS Vesta A 1200 LED SMD 60 BG

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS Vesta A 1200 LED SMD 60 BG

Код товару: 141410
На замовлення, 1-3 дні
Bosch DHL 555 BL 9847 грн
Код товару: 90119
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 216534
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →