Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка ELEYUS VERTICAL 470 60 BL

Код товару: 154230
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка ELEYUS VERTICAL 470 60 BL

Витяжка Eleyus Vertical 470 60 BL має вертикальну будову, яка має на увазі наявність стильно виглядає і зручного в побуті екрану. Він, як і вся витяжка, зроблений на кшталт мінімалізму і хай-тек: правильні геометричні форми, металева матова поверхня, базовий класичний відтінок. Даний пристрій - це не просто предмет інтер'єру та функціональна техніка, а справжній витвір мистецтва.

Ціна: 3397 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Витяжка ELEYUS VERTICAL 470 60 BL

 Виробник адаптував техніку для відносно невеликої площі – до 10 м2. За рахунок цього вона не потребує величезних показників потужності, для забезпечення роботи яких необхідно чимало енергоресурсів. Ця техніка має продуктивність 470 м³/год, що дозволяє їй ефективно реалізовувати свій потенціал на невеликій площі. При цьому висока енергоефективність стане аргументом на користь придбання даної техніки.

 Висока ефективність роботи досягається за рахунок того, що витяжка використовує у своїй роботі принцип периметрального втягування. Він дозволяє їй ефективно виявити себе у справі, т.к. забір повітря відбувається у всіх напрямках простору – нетільки під витяжкою, але збоку та зверху. Це дозволить максимально швидко позбутися неприємних ароматів.
 Цей пристрій має механічне управління, представлене кнопковим блоком. Він представлений п'ятьма акуратними кнопками, розташованими на верху передньої частини. Вони включають витяжку, задають режим роботи та активують освітлення.
 У конфігурації застосований алюмінієвий жироуловлюючий фільтр, який складається з п'ятишарової сітки. Вона стає чудовим бар'єром для жиру, який прагне проникнути до двигуна.
 

Витяжка ELEYUS VERTICAL 470 60 BL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка ELEYUS VERTICAL 470 60 BL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка ELEYUS VERTICAL 470 60 BL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка ELEYUS VERTICAL 470 60 BL

Встановлення настінна
Продуктивність, куб.м/год 470
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 135
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 54.6
Керування кнопкове
Режим роботи Відведення та рециркуляція
Тип освітлення Лампа розжарювання
Фільтр Алюмінієвий п'ятишаровий
Ширина витяжки 59.6 см
Колір чорний

* Технічні характеристики Витяжка ELEYUS VERTICAL 470 60 BL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка ELEYUS VERTICAL 470 60 BL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS VERTICAL 470 60 BL

Код товару: 254760
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 254761
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 254762
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →