Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка ELEYUS VERTICAL 1000 60 BL

Код товару: 190777
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка ELEYUS VERTICAL 1000 60 BL

Тип витяжки Похила Ширина 60 см Режим роботи Відведення та рециркуляція Продуктивність 1000 м³/год Кількість двигунів 1 Тип освітлення Лампа розжарювання

Ціна: 4644 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Витяжка ELEYUS VERTICAL 1000 60 BL

 У руках майстрів своєї справи будь-який матеріал приймає потрібну форму, адже приречений стати шедевром. Творча команда ТМ ELEYUS згуртувала в собі таких професіоналів, тому не дивно, що з їх легкої руки ми можемо насолоджуватися черговим творінням дизайнерсько-технічного мистецтва — кухонною витяжкою ELEYUS VERTICAL 1000. Досконалі лінії металу високої якості не залишать ніяких сом. надсучасного виробу — стильна людина з добрим смаком.

 
Кухонна витяжка ELEYUS VERTICAL 1000 стане не просто бездоганним доповненням кухонь у стилі модерн, ганьби-тік або мінімалізм - вона стане з ними єдиним цілим. Витяжка покрита високоякісною порошковоюфарбою, яка захищає метал від корозії та робить виріб дуже довговічним. Зручний механізм відкриття передньої панелі забезпечить легкий доступ до фільтра.
 
Периметральний тип втягування разом з продуктивністю турбіни 1000 м³/год змусить Вас назавжди забути про неприємний запах, пару, дим або гаряче повітря на Вашій кухні. Не турбуйтеся, якщо Ваша кухня має утруднене підключення до вентиляційної шахти — режим рециркуляції, доступний витяжці ELEYUS VERTICAL 1000, чудово впорається з очищенням повітря без необхідності його відведення назовні.
 
Крокуйте в ногу з часом, будьте на гребені хвилі, станьте об'єктом для наслідування - прикрасьте свій будиноккухонною витяжкою ELEYUS VERTICAL 1000 та насолоджуйтесь її бездоганною роботою довгі роки!

Витяжка ELEYUS VERTICAL 1000 60 BL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка ELEYUS VERTICAL 1000 60 BL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка ELEYUS VERTICAL 1000 60 BL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка ELEYUS VERTICAL 1000 60 BL

Встановлення Пристінна
Продуктивність, куб.м/год 1000 м³/год
Кількість двигунів 1 шт
Потужність, Вт 270 Вт
Кількість швидкостей 3 шт
Максимальний рівень шуму, дБ 70 дБ
Керування Кнопкове
Режим роботи Відведення повітря/рециркуляція
Тип освітлення Галоген: 2х35 Вт
Інтенсивний режим Є
Фільтр Алюмінієвий
Ширина витяжки 60 см
Колір Чорний

* Технічні характеристики Витяжка ELEYUS VERTICAL 1000 60 BL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка ELEYUS VERTICAL 1000 60 BL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS VERTICAL 1000 60 BL

Код товару: 14071
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 71865
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 182486
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →