Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка ELEYUS VERTECAL 700 50 BG

Код товару: 197213
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка ELEYUS VERTECAL 700 50 BG

Тип та монтаж: традиційна (пристінна); Оформлення: похила; Принцип роботи: відведення/рециркуляція; Потужність (Вт): 220; Макс. продуктивність (м³/год): 700; мін. рівень шуму (дБ): 49; Макс. рівень шуму (дБ): 60; Кількість швидкостей: 3; Можливість встановлення активного фільтра

Ціна: 3612 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Витяжка ELEYUS VERTECAL 700 50 BG

У руках майстрів своєї справи будь-який матеріал набуває потрібної форми, адже приречений стати шедевром. Творча команда ТМ ELEYUS згуртувала в собі таких професіоналів, тому не дивно, що з їхньої легкої руки ми можемо насолоджуватися черговим творінням дизайнерсько-технічного мистецтва - кухонною витяжкою ELEYUS VERTICAL 700 . Досконалі лінії металу високої якості не залишать жодних сумнівів, що власник цього надсучасного виробу - стильна людина з добрим смаком.

Кухонна витяжка ELEYUS VERTICAL 700 стане не просто бездоганним доповненням кухонь у стилі модерн, ганьби-тік або мінімалізм - вона стане з ними єдиним цілим. Витяжка покрита високоякісноюпорошковою фарбою, яка захищає метал від корозії та робить виріб дуже довговічним. Зручний механізм відкриття передньої панелі забезпечить легкий доступ до фільтра.

Периметральний тип втягування разом з продуктивністю турбіни 700 м³/год змусить Вас назавжди забути про неприємний запах, пару, дим або гаряче повітря на Вашій кухні. Не турбуйтеся, якщо Ваша кухня має утруднене підключення до вентиляційної шахти - режим рециркуляції, який доступний витяжці ELEYUS VERTICAL 700, чудово впорається з очищенням повітря без необхідності його відведення назовні. Щоб забезпечити режим рециркуляції, слід обладнати витяжку вугільним фільтром ELEYUS FW – E14 і залишити вільним вихідповітря з турбіни в просторі приміщення. Кухонна витяжка ELEYUS VERTICAL 700 обладнана лампою розжарювання, яка ефективно та м'яко освітить Вашу кухню та подарують безліч затишних вечорів у колі рідних. Механічне управління витяжки надзвичайно просте у використанні та довговічне, тому прослужить Вам багато років, як і сама витяжка.

Витяжка ELEYUS VERTECAL 700 50 BG Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка ELEYUS VERTECAL 700 50 BG в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка ELEYUS VERTECAL 700 50 BG в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка ELEYUS VERTECAL 700 50 BG

Встановлення Пристінна
Продуктивність, куб.м/год 700 м³/год
Кількість двигунів 1 шт
Потужність, Вт 220 Вт
Кількість швидкостей 3 шт
Максимальний рівень шуму, дБ 49/60 дБ
Керування Кнопкове
Режим роботи відведення/рециркуляція
Тип освітлення галогенні лампи / 2x35 Вт /
Фільтр Алюмінієвий
Ширина витяжки 50 см
Колір Бежевий

* Технічні характеристики Витяжка ELEYUS VERTECAL 700 50 BG можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка ELEYUS VERTECAL 700 50 BG

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS VERTECAL 700 50 BG

Код товару: 33163
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 138114
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 155958
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →