Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Елейус Венера А 1200 ЛІД СМД 90 БЛ

Код товару: 151883
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Елейус Венера А 1200 ЛІД СМД 90 БЛ

Витяжка похила • ширина: 896 мм • глибина: 370 мм • тип очищувача повітря: проточний/циркуляційний • колір: чорний • продуктивність: 1200 м³/год • приміщення: більше 28,5 м²

Ціна: 12126 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Витяжка Елейус Венера А 1200 ЛІД СМД 90 БЛ

Команда інженерів-розробників ТМ ELEYUS твердо знає, що яскравість і особистий стиль — це те, що допомагає нам залишатися на гребені хвилі, бути індивідуальністю і не загубитися в натовпі і саме з думкою про Вас була створена кухонна витяжка Venera A 1200 LED SMD 90 BL. М'які і плавні лінії скляного фасаду з загартованого скла з дзеркальним ефектом, покритого високотемпературною керамічною фарбою, є втіленням високого дизайнерського мистецтва і безперечно припадуть до душі покупцям з витонченим смаком, тому витяжка Venera A 1200 LED SMD 90 BL в інтер'єрі, але і без сумніву стане його лейтмотивом. Цей чудовий пристрій можна придбати в нашомуінтернет-магазині ROZETKA, і Ви будете приємно здивовані найвищим рівнем сервісу, а також швидкістю та зручністю доставки.

Завдяки високій продуктивності, що становить 1200 м³/год, кухонна витяжка Venera A 1200 LED SMD 90 BL миттєво усуне зайві запахи, дим і пару з Вашої кухні, а кардинально новий периметральний тип втягування дозволить одночасно втягувати забруднене повітря по всьому пери. Крім того, кухонна витяжка Venera A 1200 LED SMD 90 BL стане ідеальним рішенням для власників кухонь із ускладненим підключенням до вентиляційної шахти, оскільки має можливість працювати у режимі рециркуляції. Щоб забезпечити режим рециркуляції, слід обладнати витяжку двома вугільними.фільтрами ELEYUS FW – E15100 та залишити вільним вихід повітря з турбіни у простір приміщення.

Витяжка обладнана трьома світлодіодними лампами, які мають тривалий термін роботи (понад 25 000 годин) та споживають мало енергії. Світлоелементи класу SMD виробляють природне м'яке світло, що є найбільш сприятливим для організму та забезпечують мінімальне навантаження на зір. Крім того, лампи відносяться до поширеної контактної групи GU10, що дозволяє при необхідності придбати лампу в будь-якому магазині освітлювальної техніки та легко її замінити.

Також варто окремо згадати таку перевагу кухонної витяжки Venera A 1200 LED SMD 90 BL, як сенсорна панель управління,доповнена пультом дистанційного керування всіма функціями. Ви безперечно оціните і опцію «таймер відключення», яка дозволить запрограмувати час вимкнення витяжки. Всі витяжки ТМ ELEYUS фарбуються високоякісною порошковою фарбою, яка не тільки створює естетичне та стійке покриття, але й надійно захищає метал від корозії та робить його максимально довговічним.

Важливим досягненням на сучасному ринку техніки, що вбудовується, є те, що ТМ ELEYUS на відміну від конкурентів надає 3-річну гарантію на всю продукцію, яка підкріплена потужною мережею сервісних центрів у всіх регіонах України.

Команда професіоналів ТМ ELEYUS докладає максимум зусиль,щоб створити високотехнологічний дизайнерський продукт і робить це з думкою про Вас, щоб Ви та Ваш будинок завжди залишалися у тренді. Кухонна витяжка Venera A 1200 LED SMD 90 BL не тільки гарантовано стане Вашою незамінною помічницею на довгі роки, вона докорінно змінить Ваше уявлення про форму та стиль, а інтернет-магазин ROZETKA зробить її придбання легким, швидким та приємним процесом.

Витяжка Елейус Венера А 1200 ЛІД СМД 90 БЛ Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Елейус Венера А 1200 ЛІД СМД 90 БЛ в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Елейус Венера А 1200 ЛІД СМД 90 БЛ в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Елейус Венера А 1200 ЛІД СМД 90 БЛ

Встановлення Пристінна
Продуктивність, куб.м/год 1200 м³/година
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 220 Вт
Кількість швидкостей 4
Максимальний рівень шуму, дБ 68.6 дБ
Керування Сенсор
Режим роботи Відведення повітря/рециркуляція
Тип освітлення LED SMD, 2х3 Вт
Фільтр Жировий
Вугільний (у комплект не входить)
Ширина витяжки 90 см
Колір Чорний

* Технічні характеристики Витяжка Елейус Венера А 1200 ЛІД СМД 90 БЛ можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Елейус Венера А 1200 ЛІД СМД 90 БЛ

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Елейус Венера А 1200 ЛІД СМД 90 БЛ

Код товару: 15625
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 88115
На замовлення, 1-3 дні
Perfelli G 9841 I 12470 грн
Код товару: 302675
На замовлення, 1-3 дні
KERNAU KCH 5190 W 12599 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →