Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка ELEYUS Troy 1200 LED SMD 90 BG

Код товару: 142678
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка ELEYUS Troy 1200 LED SMD 90 BG

Тип витяжки: похила; Продуктивність: 1200 куб.м/год; Колір: бежевий; Кількість швидкостей: 4;

Ціна: 17243 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Витяжка ELEYUS Troy 1200 LED SMD 90 BG

Привабливий дизайн
Команда професіоналів ТМ ELEYUS на практиці довела, що стильним та сучасним бути легко і створила справжнє диво техніки та дизайну – кухонну витяжку Troy 1200 LED SMD. Унікальний дизайн фасаду із трьома скляними пластинами, від якого просто захоплює дух, не має аналогів на ринку кухонних витяжок. Ставши власником цього пристрою, ви легко відчуєте себе на гребені хвилі технічного прогресу і стилю. Бажаєте показати оточуючим свій високий статус? Прикрасьте свою кухню кухонною витяжкою Troy LED SMD, і вона без слів скаже все за вас.
 
Підходить до будь-якого інтер'єру
Витяжка Troy 1200 LED SMD зі своїм витонченим футуристичним дизайном завжди буде центромзагальної уваги і безперечно прикрасить будь-яку кухню в стилі хай-тек, модерн або мінімалізм. Металева частина витяжки покрита високоякісною порошковою фарбою, що захищає метал від корозії. Загартоване скло з дзеркальним ефектом надає витяжці досконалого вигляду, а амортизатори передньої панелі забезпечують безперешкодний доступ до фільтра та полегшує догляд за ним. Однак це ні в якому разі не обмежить ваш вибір - це досконалий витвір технічного мистецтва настільки самобутній і досконалий, що здатний самостійно задати лейтмотив кухні з будь-яким дизайном і буде гідно оцінений.
 
Висока продуктивність та просте управління
Кухоннавитяжка Troy 1200 має не тільки досконалий зовнішній вигляд. Однією з головних та унікальних її переваг є абсолютно новітній периметральний тип втягування, що дозволяє витяжці ефективно втягувати повітря по всьому своєму периметрі. Окремою перевагою кухонної витяжки Troy 1200 LED SMD є сенсорна панель керування, яка доповнена пультом дистанційного керування всіма функціями. Ви, безперечно, оціните і такі додаткові опції, як годинник, а також «таймер відключення», яка дозволить запрограмувати час вимкнення витяжки. Разом з високою продуктивністю в 1200 м³/год це робить кухонну витяжку Troy 1200 лідером за швидкістю та якістю очищення повітря у вашійкухні.
 
Варкова поверхня з привабливим світлодіодним освітленням
Витяжка обладнана двома світлодіодними лампами, які мають тривалий термін роботи (понад 25 000 годин) та споживають мало енергії. Світлоелементи класу SMD виробляють природне м'яке світло, що є найбільш сприятливим для організму та забезпечують мінімальне навантаження на зір. Крім того, лампи відносяться до поширеної контактної групи GU10, що дозволяє при необхідності придбати лампу в будь-якому магазині освітлювальної техніки і легко замінити її.

Витяжка ELEYUS Troy 1200 LED SMD 90 BG Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка ELEYUS Troy 1200 LED SMD 90 BG в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка ELEYUS Troy 1200 LED SMD 90 BG в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка ELEYUS Troy 1200 LED SMD 90 BG

Встановлення Пристінна
Продуктивність, куб.м/год 1200 куб.м/год
Кількість двигунів 1 шт
Потужність, Вт 226 Вт
Кількість швидкостей 3+1
Максимальний рівень шуму, дБ 68 дБ
Керування Електронне
Режим роботи Відведення/циркуляція
Тип освітлення Світлодіодне
Інтенсивний режим Є
Фільтр Алюмінієвий
Ширина витяжки 90 см
Колір Бежевий/скло

* Технічні характеристики Витяжка ELEYUS Troy 1200 LED SMD 90 BG можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка ELEYUS Troy 1200 LED SMD 90 BG

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS Troy 1200 LED SMD 90 BG

Код товару: 213089
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 6720
На замовлення, 1-3 дні
Kaiser AT 9405 17587 грн
Код товару: 11792
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →