Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка ELEYUS Titan A 1200 LED SMD 60 BG

Код товару: 142679
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка ELEYUS Titan A 1200 LED SMD 60 BG

Похила пристінна витяжка, відведення/рециркуляція повітря, продуктивність 1200 м³/год, механічне кнопкове керування, 3 швидкості роботи, LED SMD освітлення

Ціна: 7869 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Витяжка ELEYUS Titan A 1200 LED SMD 60 BG

Говорять, все геніальне - просто, дійсно - просто потрібно зібрати в одному місці найкращих професіоналів своєї справи, доповнити їхні світлі думки високими технологіями сучасності, додати новітнє високоточне обладнання, приправити цей «мікс» єдиною високою метою і втілити свого генія в життя . Однак, якщо крім цього ви вклали в загальну справу ще й свою душу, то будьте впевнені - ви створили шедевр, а на це здатні тільки найкращі. Команда професійних інженерів-розробників ТМ ELEYUS відрізняється від інших саме тим, що окрім високого професіоналізму справжніх знавців справи вона дарує своїй продукції найцінніше - кохання та турботу про покупця і саме цедопомагає їй втілювати такі твори технічного мистецтва, як кухонна витяжка Titan A LED. Більше того, цей шедевр заслужив, щоб по праву називатись нашим ноу-хау, адже саме ТМ ELEYUS вперше представила на ринку таке досконале дизайнерське рішення пропорцій скла та металу.
 
Привабливий дизайн
Ви не зможете байдуже пройти повз кухонну витяжку «Титан» - її ідеальні лінії вразять вас з першого погляду. Це дійсно та річ, побачивши яку ви просто візьмете із собою, адже саме так на це диво із загартованого скла та металу ви зможете милуватися щодня. Однак кухонна витяжка Titan A – це шедевр з норовом, річ контрастів, адже за їїхудожнім фасадом ховається насправді титанічна сила та міць, яка у дуеті з естетичною досконалістю і робить її лідером. Металева частина витяжки покрита високоякісною порошковою фарбою, що захищає метал від корозії. Загартоване скло з дзеркальним ефектом надає витяжці неперевершеного вигляду, а амортизатори передньої панелі забезпечують легкий доступ до фільтра і роблять догляд за ним зручним і безперешкодним.
 
Висока продуктивність та просте управління
Команда ТМ ELEYUS довела, що йде правильним шляхом, розробивши кардинально новий периметральний тип втягування, який дозволяє витяжці Titan A ефективно втягувати повітря по всьому.своєму периметру, що разом із високою продуктивністю 1200 м³/год робить її справжнім титаном очищення.

Витяжка ELEYUS Titan A 1200 LED SMD 60 BG Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка ELEYUS Titan A 1200 LED SMD 60 BG в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка ELEYUS Titan A 1200 LED SMD 60 BG в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка ELEYUS Titan A 1200 LED SMD 60 BG

Встановлення Пристінна
Продуктивність, куб.м/год 1200 м³/год
Кількість двигунів 1 шт
Потужність, Вт 220 Вт
Кількість швидкостей 3 шт
Максимальний рівень шуму, дБ 71 дБ
Керування Кнопкове
Режим роботи Відведення\циркуляція
Тип освітлення Світлодіодне
Інтенсивний режим Є
Фільтр Алюмінієвий
Ширина витяжки 60 см
Колір Бежевий

* Технічні характеристики Витяжка ELEYUS Titan A 1200 LED SMD 60 BG можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка ELEYUS Titan A 1200 LED SMD 60 BG

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS Titan A 1200 LED SMD 60 BG

Код товару: 83286
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 10284
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 152103
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →