Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Eleyus Storm 700 60 IS

Код товару: 60133
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Eleyus Storm 700 60 IS

Тип телескопічна; Тип монтажу вбудований; Продуктивність 700 куб. м/год; Тип управління механічне; Режим роботи відведення повітря / рециркуляція;

Ціна: 3999 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Витяжка Eleyus Storm 700 60 IS

 Простота та функціональність Витяжка Eleyus Storm 700 60 IS має бездоганний стиль і високу функціональність. Витяжка проста у використанні та обслуговуванні, для її встановлення не знадобляться складні інструменти або спеціальні знання. Витяжка має телескопічну конструкцію, завдяки чому вона домінує над варильною поверхнею, повністю всмоктуючи забруднене повітря і не дозволяючи йому поширитися вдома.

 
Режими роботи Витяжка Eleyus Storm 700 60 IS працює в режимах відведення та рециркуляції. Для відведення повітря потрібне підключення витяжки до вентиляційної шахти. Якщо таке підключення викликає труднощі, скористайтеся режимом рециркуляції, при якому витяжка такожякісно та швидко позбавить приміщення негативних наслідків готування. Для ефективної роботи в рециркуляційному режимі необхідно оснастити витяжку вугільними фільтрами.
 
М'яке освітлення Витяжка оснащена двома галогенними лампами, включати та вимикати які можна не тільки за допомогою основного вимикача, але й висуваючи телескопічну панель. Лампи м'яко висвітлюють простір, створюючи затишну домашню атмосферу на кухні. Висвітлення можна включати без необхідності вмикання самої витяжки.

Витяжка Eleyus Storm 700 60 IS Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Eleyus Storm 700 60 IS в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Eleyus Storm 700 60 IS в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Eleyus Storm 700 60 IS

Встановлення вбудований
Продуктивність, куб.м/год 700 куб. м/год
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 220 Вт
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 49,9 дБ
Керування механічне
Режим роботи відведення повітря/рециркуляція
Тип освітлення галоген: 2х35 Вт
Фільтр алюмінієвий
Ширина витяжки 60 см
Колір сріблястий

* Технічні характеристики Витяжка Eleyus Storm 700 60 IS можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Eleyus Storm 700 60 IS

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Eleyus Storm 700 60 IS

Код товару: 97708
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 152380
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 156856
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →