Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа ELEYUS STELLA 6008 IS CL

Код товару: 139692
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа ELEYUS STELLA 6008 IS CL

Тип: Електричний; Об'єм: 66 л; Тип напрямних: Знімні; Кількість програм: 8; Клас енергоспоживання: А;

Ціна: 13803 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Вбудована духова шафа ELEYUS STELLA 6008 IS CL

 Український бренд вбудованої техніки ELEYUS переконаний, що побутова техніка на кухні - не просто предмет без душі, а річ, яка має свою енергетику, здатна надихати на втілення найсміливіших задумів і просто робити життя кращим. Саме за такою філософією ми створили електричну духовку ELEYUS STELLA 6008 IS CL, яка стане окрасою Вашого будинку та супутником у світ дивовижних кулінарних ідей. ТМ ELEYUS подбала про те, щоб духова шафа ELEYUS STELLA 6008 IS CL створила ідеальний ансамбль з іншою вбудованою технікою нашого бренду та підкреслив Ваш високий смак.

 
Електрична духова шафа ELEYUS STELLA 6008 IS CL має внутрішній об'єм 66 л, а це означає, що з нею Ви легко запекти цілого птаха, сімейногопіцу або великий пиріг для всієї родини. Клас енергоефективності «А» дозволить суттєво економити на електроенергії порівняно з іншими електроприладами. Потужність духової шафи становить лише 2,4 кВт, вона швидко нагрівається до потрібної температури, тому Ви не витрачатимете свій час.
 
Для духової шафи ELEYUS STELLA 6008 IS CL ми вибрали 8 найоптимальніших режимів роботи, а саме: розморожування, гриль, гриль+конвекція, верхнє+нижнє нагрівання, турбонагрівання, конвекція+нижнє нагрівання, верхнє нагрівання+нижнє нагрівання+ нижнє нагрівання+конвекція. Завдяки функції конвекції температура в духовці вирівнюється через постійну циркуляцію гарячогоповітря, що дозволяє стравам рівномірно пропікатися, а також готувати одночасно на кількох рівнях та розширити діапазон приготування загалом.
 
Дверцята духової шафи ELEYUS STELLA 6008 IS CL є подвійною і виготовлені з високоякісного загартованого скла та нержавіючої сталі. Також з нержавіючої сталі виготовлена ​​і панель управління, на якій зручно розміщені дві ручки push&pull, що утоплюються, а також електронний сенсорний таймер. Ручки push&pull зручно ховаються в корпус духовки після того, як були обрані режим і температура, і Ви неодмінно оціните технологічність, ергономіку та дизайн духовки ELEYUS STELLA 6008 IS CL. Установка таймера та годинника здійснюється легкимдотиком до зрозумілих і надійних сенсорних кнопок, а сама інформація виводиться на LED-дисплеї зі стильним білим підсвічуванням. Для приготування доступні 5 рівнів хромованих напрямних, що знімаються. Догляд за духовкою ELEYUS STELLA 6008 IS CL є простим завдяки емалі легкого очищення і знімним і розбірним дверцятам, які легко мити як руками, так і в посудомийці. Крім того, задня стінка шафи обладнана самоочищувальною каталітичною панеллю, яка сама впорається з брудом у важкодоступних місцях.

Вбудована духова шафа ELEYUS STELLA 6008 IS CL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа ELEYUS STELLA 6008 IS CL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа ELEYUS STELLA 6008 IS CL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа ELEYUS STELLA 6008 IS CL

Тип Електрична
Об'єм 66 л
Енергоспоживання А
Керування Поворотні перемикачі
Дисплей Є
Система очищення Емаль легкого очищення
Каталітична
Телескопічні напрямні Є
Потужність, Вт 2100 Вт
Гриль Є
Конвекція Є
Кількість дверних окулярів 2 шт
Режими Нагрів верхній+нижній
Нижній нагрів+конвекція
Нижній нагрів+турбонагрівач+конвекція
Турбонагрівач + вентилятор
Нагрів верхній+нижній+конвекція
Гриль
Гриль+ковекція
Розморожування
Колір Нержавіюча сталь
Габарити 59.5 x 59.5 x 56.5 см

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа ELEYUS STELLA 6008 IS CL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа ELEYUS STELLA 6008 IS CL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS STELLA 6008 IS CL

Код товару: 117533
На замовлення, 1-3 дні
Bosch HBF 534ES0Q 13846 грн
Код товару: 303530
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 110833
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →