Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня ELEYUS SILVA 60 BG+RB C

Код товару: 159762
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня ELEYUS SILVA 60 BG+RB C

Тип варильної поверхні: Газова; Вид поверхні: Класичний; Установка: Незалежна; Матеріал: Емаль; Кількість конфорок: 4; Тип конфорок: Газові;

Ціна: 5289 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Вбудована поверхня ELEYUS SILVA 60 BG+RB C

 Варкова поверхня Eleyus SILVA 60 BG+RB C є традиційним газовим пристроєм, призначеним для встановлення на кухні. Ця техніка доступна за вартістю та зрозуміла кожному покупцю: її конструкція базується на 4 конфорках, які, як і в більшості сучасних виробів даного сегмента, мають різний діаметр. Це спрощує регулювання полум'я, адже для маленької ємності тепер не потрібно робити його ледве помітним – достатньо вибрати найменшу зону, і її вогняне кільце прогріватиме достатній за розмірами діаметр.

 
Зовнішнє оформлення варильної панелі радує м'якими приємними тонами та цікавими оздоблювальними деталями. Як основу було обранопудровий відтінок бежевого. Емальована сталь, з якої зроблений корпус, чудово витримує високу температуру і не схильна до механічних пошкоджень. Гранично легко очищається. Акценти у вигляді бронзового кольору важелів управління вигідно перегукуються із загальною колірною 
Система автоматичного розпалу полум'я дозволила власникам цієї варильної поверхні забути про те, що таке додаткові джерела отримання вогню. Тепер не потрібно відслідковувати ресурс запальнички, що залишився, і постійно поповнювати коробку сірників новими - повернувши рукоятку конфорки, ви активуєте не тільки потік газу на ній, але і п'єзоелемент, що висікає іскру одночасно у всіх зонах приготування. І втієї, де здійснюється подача газу, буде отримано полум'я.

Вбудована поверхня ELEYUS SILVA 60 BG+RB C Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня ELEYUS SILVA 60 BG+RB C в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня ELEYUS SILVA 60 BG+RB C в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня ELEYUS SILVA 60 BG+RB C

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Поворотні
Таймер каміна Ні
Газовий контроль Ні
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Бежевий
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 60/51 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня ELEYUS SILVA 60 BG+RB C можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня ELEYUS SILVA 60 BG+RB C

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS SILVA 60 BG+RB C

Код товару: 302769
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302776
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365560
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →