Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Елейус РОНДА 30 БЛ В

Код товару: 208862
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Елейус РОНДА 30 БЛ В

Варильна поверхня електрична • склокераміка • кількість електричних конфорок: 2 • нагрівальні елементи: гофрована стрічка (Hi-Light) • розміри (ШхГ): 29x52 см • чорний

Ціна: 4601 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Вбудована поверхня Елейус РОНДА 30 БЛ В

Надійна та практична емаль EuroKera
Для своїх виробів ТМ ELEYUS використовує склокераміку французького бренду EuroKera.
EuroKera - світовий лідер з виробництва скла для варильних поверхонь. Передові технології та контроль якості виробництва у Франції гарантують високий сорт та довговічність виробів.
Емаль загалом - це гарний, довговічний матеріал, який стійкий до високих температур, надовго зберігає свій привабливий вигляд і легкий у догляді.

Нагрівальні елементи Hi-Light
Нагрівальні елементи Hi-Light вигідно відрізняються своєю витривалістю, швидко досягають бажаної температури та служити вам довгі роки.
Внутрішні компоненти електричних варильнихповерхонь виготовлені німецьким брендом EGO та іспанським брендом EIKA, які відрізняються високою якістю продукції.

Ефективне використання електроенергії
Електричні варильні поверхні ELEYUS досягають своєї максимальної потужності нагріву через 3 секунди після включення та мають коефіцієнт корисної дії на рівні 60-70% порівняно з 30-50% у газових варильних поверхнях. Крім того, електричні поверхні на відміну від газових не спалюють кисню та ефективно використовують енергію безпосередньо на нагрівання страви, а не простору кухні.

Зручне механічне керування
Механічне управління варильної поверхні зручне, інтуїтивно зрозуміле та надійне.Користуючись двома поворотними перемикачами, вам буде зручно вибирати рівень нагрівання зон варильної поверхні.

2 зони нагріву для оптимального користування
Одна зона нагріву діаметром 145 мм з максимальною потужністю 1200 Вт стане в нагоді під час щоденного приготування простих страв у невеликому посуді, а інша зона нагріву діаметром 180 мм з максимальною потужністю 1800 Вт дозволить швидко приготувати великі обсяги страв для великої та дружної компанії.

6 рівнів нагрівання
Широка градація рівнів нагріву дозволить вибрати оптимальну температуру для кожної страви.

Індикатор залишкового тепла
Індикатор увімкнення варильної поверхні робить її використання безпечним, аджевказує на включену конфорку, а також на конфорку, яка вимкнена, проте її температура вище 60° С.

Вбудована поверхня Елейус РОНДА 30 БЛ В Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Елейус РОНДА 30 БЛ В в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Елейус РОНДА 30 БЛ В в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Елейус РОНДА 30 БЛ В

Тип поверхні електрична
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 2 шт
Перемикачі Поворотне
Таймер каміна -
Газовий контроль -
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Чорний
Розміри (SHG) 29x52 см
вага, кг 4.2 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Елейус РОНДА 30 БЛ В можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Елейус РОНДА 30 БЛ В

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Елейус РОНДА 30 БЛ В

Код товару: 192714
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 217975
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 318970
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →