Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня ELEYUS ORIS 30 BL CF

Код товару: 208484
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня ELEYUS ORIS 30 BL CF

Пристрій: варильна поверхня; Тип поверхні: газова; Тип: незалежний; Робоча поверхня: загартоване скло; Конфорок (шт): 2; Управління: поворотні перемикачі; газ-контроль; автозапалювання; Габарити (см): 31x51; Розміри для вбудування (мм): 285x490;

Ціна: 4730 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Вбудована поверхня ELEYUS ORIS 30 BL CF

Сучасний ергономічний дизайн
Газова варильна поверхня виготовлена ​​з глянсового загартованого скла стане вишуканим та функціональним елементом інтер'єру. ELEYUS ORIS типу «доміно» чудово підійде власникам smart квартир з обмеженим простором, а також компактний розмір та сучасний вигляд дозволяє поєднати газову поверхню з електричною варильною поверхнею в одній робочій зоні. Поверхня обладнана задньою швидкою (3 кВт) та передньою допоміжною (1 кВт) конфорками, розміщення яких не дасть нагріватися фронтальній панелі керування, оскільки швидка конфорка віддалена від перемикачів.

Загартоване скло
Загартоване скло - надійнийматеріал, стійкий до високих температур та механічних пошкоджень. Легке у використанні глянсове скло набирає популярності серед споживачів, адже зовсім невибагливе в очищенні, а головне — зберігає чудовий зовнішній вигляд на довгі роки.

Стильні та стійкі чавунні грати
Безперечно, решітки варильного ELEYUS ORIS привертають увагу стильним та сучасним виглядом. Продумана конструкція ґрат забезпечує стійке розміщення посуду на поверхні, а також легкий догляд, оскільки їх можна мити навіть у посудомийній машинці. Грати виготовлені з чавуну, який відрізняється якісними характеристиками, адже стійкий до прогоряння та дуже міцний.

Вбудована поверхня ELEYUS ORIS 30 BL CF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня ELEYUS ORIS 30 BL CF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня ELEYUS ORIS 30 BL CF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня ELEYUS ORIS 30 BL CF

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Скло
Всього пальників, ПК 2 шт
Перемикачі Механіка
Таймер каміна Ні
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 31x51 см
вага, кг 5.5 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня ELEYUS ORIS 30 BL CF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня ELEYUS ORIS 30 BL CF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS ORIS 30 BL CF

Код товару: 75298
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 217983
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 207793
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →