Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня ELEYUS NOTA 60 IS EF

Код товару: 163261
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня ELEYUS NOTA 60 IS EF

Газова незалежна варильна поверхня, нержавіюча сталь, 4 конфорки, електрозапалювання автоматичне, газ-контроль, поворотні перемикачі з блокуванням збоку праворуч, емальовані грати

Ціна: 4214 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Вбудована поверхня ELEYUS NOTA 60 IS EF

Класичний дизайн - це завжди актуально
Поверхня газової варильної поверхні ELEYUS NOTA EF виготовлена ​​з високоякісної нержавіючої сталі, яка є довговічною, зберігає естетичний вигляд протягом тривалого часу та легкий у догляді. Поверхня обладнана двома емальованими металевими ґратами, які є міцними та стійкими до прогоряння, а також зручними у догляді.

Ви заслуговуєте на комфорт щодня
Газова варильна поверхня ELEYUS NOTA EF продумана та ергономічна, що так важливо для щоденного приготування їжі. Ручки управління розташовані праворуч від пальників на безпечній відстані від допоміжного пальника. Ручки розташовані з правоїсторони від решіток, що унеможливлює їх контакт з гарячим посудом і запобігає нагріванню. Крім того, швидка конфорка розташована спереду зліва, що дозволяє використовувати посуд великих об'ємів та захищає поверхню стіни від нагрівання. Електрозапалювання з керуванням у ручці — це зручно, сучасно та безпечно.

Безпека - один із ключових принципів ELEYUS!
Сучасні газові поверхні ТМ ELEYUS – це гарантія безпеки вашого будинку. Газ-контроль вимикає подачу газу у разі випадкового загасання полум'я. Поворотні перемикачі блокуються і унеможливлюють випадкове включення (для включення слід натиснути на перемикач і повернути його) і тим самим роблятькористування приладом безпечнішим. Для підтвердження високої якості та безпеки у використанні всі газові варильні поверхні ТМ ELЕYUS проходять чотирирівневий контроль герметичності з'єднань газової арматури на різних етапах виробництва.

5 років гарантії - запорука якості!
З вбудованою технікою ELEYUS ви вибираєте якість та надійність, адже ми забезпечуємо гарантію на всю лінійку техніки ELEYUS – 5 років! Будьте впевнені, що команда сервісної служби завжди рада допомогти у вашому регіоні.

Вбудована поверхня ELEYUS NOTA 60 IS EF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня ELEYUS NOTA 60 IS EF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня ELEYUS NOTA 60 IS EF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня ELEYUS NOTA 60 IS EF

Тип поверхні Газовий
Панель конфорту Нержавіюча сталь
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Поворотні
Таймер каміна Ні
Газовий контроль Є
Матеріал стін Емаль
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Нержавіюча сталь
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 58 х 51 см
вага, кг 7 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня ELEYUS NOTA 60 IS EF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня ELEYUS NOTA 60 IS EF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS NOTA 60 IS EF

Код товару: 217977
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 57089
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 73933
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →