Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня ELEYUS NOTA 60 BG EF

Код товару: 163259
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня ELEYUS NOTA 60 BG EF

Тип варильної поверхні: Газова; Вид поверхні: Класичний; Установка: Незалежна; Матеріал: Емаль; Кількість конфорок: 4; Тип конфорок: Газові

Ціна: 4558 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Вбудована поверхня ELEYUS NOTA 60 BG EF

Варкова поверхня ELEYUS NOTA BG EF – ваші кулінарні шедеври як за нотами!

Класичний дизайн – це завжди актуально
Поверхня газової поверхні ELEYUS NOTA EF виготовлена ​​з високоякісного емальованого металу, який є довговічним, зберігає естетичний вигляд протягом тривалого часу і легкий у догляді. Поверхня обладнана двома емальованими металевими ґратами, які є міцними та стійкими до прогоряння, а також зручними у догляді.

Ви заслуговуєте на комфорт кожного дня
Газова варильна поверхня ELEYUS Nota EF продумана та ергономічна, що так важливо для щоденного приготування їжі. Ручки управління розміщені праворуч від пальників, набезпечну відстань від допоміжної конфорки. Ручки розташовані праворуч від решіток, що унеможливлює їх контакт з гарячим посудом і перешкоджає нагріванню. Крім того, швидка конфорка розташована спереду зліва, що дозволяє використовувати посуд великих об'ємів та захищає поверхню стіни від нагрівання. Електрозапалювання з керуванням у ручці – це зручно, сучасно та безпечно.

Безпека – один із ключових принципів ELEYUS!
Сучасні газові поверхні ТМ ELEYUS – гарантія безпеки вашого будинку. Газ-контроль відключає подачу газу у разі випадкового загасання полум'я. Поворотні перемикачі блокуються і унеможливлюють випадкове включення (длявключення необхідно натиснути на перемикач і повернути його) і тим самим роблять користування приладом безпечнішим. Для підтвердження високої якості та безпеки у використанні всі газові варильні поверхні ТМ ELЕYUS проходять чотирирівневий контроль герметичності з'єднань газової арматури на різних етапах виробництва.

Вбудована поверхня ELEYUS NOTA 60 BG EF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня ELEYUS NOTA 60 BG EF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня ELEYUS NOTA 60 BG EF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня ELEYUS NOTA 60 BG EF

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Емаль
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Поворотні
Таймер каміна Ні
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Бежевий
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 58 х 51 см
вага, кг 7 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня ELEYUS NOTA 60 BG EF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня ELEYUS NOTA 60 BG EF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS NOTA 60 BG EF

Код товару: 192714
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 217975
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 318970
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →