Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня ELEYUS MODA 60 BL I

Код товару: 206029
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня ELEYUS MODA 60 BL I

Варильна поверхня електрична • склокераміка • кількість електричних конфорок: 4 • нагрівальні елементи: індукційні • розміри (ШхГ): 59x52 см • чорний.

Ціна: 13115 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Вбудована поверхня ELEYUS MODA 60 BL I

Надійна та практична емаль EuroKera
Для своїх виробів ТМ ELEYUS використовує склокераміку французького бренду EuroKera.
EuroKera - світовий лідер з виробництва скла для варильних поверхонь. Передові технології та контроль якості виробництва у Франції гарантують високий сорт та довговічність виробів.
Емаль загалом - це гарний, довговічний матеріал, який стійкий до високих температур, надовго зберігає свій привабливий вигляд і легкий у догляді.

Індукційні нагрівальні елементи
Особливість індукційних нагрівальних елементів у тому, що тепло ними не виробляється. Під час роботи вони залишаються абсолютно холодними, а поверхня зони над ниминагрівається виключно від розігрітого посуду. Ще однією унікальною особливістю індукційних нагрівальних елементів є те, що зони, які не використовуються в даний момент, можуть передавати свою потужність увімкненим зонам, таким чином прискорюючи процес приготування.

Ефективне використання електроенергії
Індукційні варильні поверхні ELEYUS мають коефіцієнт корисної дії на рівні 90% порівняно з 30-50% у газових варильних поверхнях. Крім того, індукційні поверхні на відміну від газових не спалюють кисню та ефективно використовують енергію безпосередньо на нагрівання страви, а не простору кухні.

Sensor-Slider
"Розумне" сенсорне управлінняповерхнею розташований таким чином, щоб користування ним було максимально зручним та зрозумілим. Сенсор розроблений так, щоб керувати поверхнею можна було інтуїтивно та легко. Вам не доведеться постійно заглядати в управління з експлуатації — сенсорна панель «підкаже» все сама!

4 зони нагріву для оптимального користування
2 зони нагріву діаметром 160 мм з потужністю 1400 Вт (1800 Вт з функцією Booster) знадобляться під час щоденного приготування простих страв у невеликому посуді, а 2 зони нагріву діаметром 210 мм з потужністю 2100 Вт (2500 Вт з функцією Booster) обсяги страв для великої та дружної компанії.

9 рівнів нагрівання
Велика кількість рівнівнагрівання дозволяє вибрати оптимальний режим приготування для будь-яких страв.

Таймер
Таймер дозволяє запрограмувати час роботи кожної зони нагріву, після закінчення якого вона вимкнеться і повідомить про це звуковий сигнал.

Функція Booster
Ця функція дозволяє короткочасного (до 5 хвилин), але сильного підвищення потужності конфорки. Потрібно швидко закип'ятити молоко, воду чи розігріти олію на сковорідці? Будь ласка! Включаємо Booster і молоко закипить майже в 3 рази швидше, ніж на класичних електричних поверхнях.

Індикатор присутності та відповідності посуду Pot Detection
Функція розпізнавання посуду автоматично відключає конфорку, якщо посуд було знято з плити абойого розташування щодо центру зони нагріву змінилося. Крім того, при використанні посуду меншого діаметру, ніж діаметр конфорки, для нагрівання використовуватиметься лише та частина загальної потужності конфорки, яка фізично розташована під днищем посуду (але не менше 70% площі зони — інакше вона не ввімкнеться).

Смарт-пауза Stop & Go
Функція Stop & Go дозволяє одним дотиком призупинити роботу поверхні без анулювання всіх налаштувань та за необхідності одним дотиком повернути її до наміченої роботи. Однак, Stop & Go – це не звичайна пауза. З її застосуванням поверхня переключиться на режим підігріву. Їжа не згорить, але й не охолоне, а після зняття паузи вам не доведетьсязаново вводити параметри для зон нагріву.

Індикатор залишкового тепла
Поверхня може нагріватися від гарячого посуду під час приготування страви. Якщо сенсорне керування сигналізує вам літерою Н — це означає, що зони нагріву ще не досягли температури нижче 60°С, тому слід бути обережними.

Блокування керування поверхнею
Безпека — понад усе, тому блокування клавіш та захист від дітей, безумовно, стануть у нагоді. Завдяки цим функціям ви можете не турбуватися за безпеку своїх рідних.

Захист від переливу
При попаданні вологи на панель управління варильна поверхня вимкнеться, що гарантує безпеку під часприготування.

Рамка з нержавіючої сталі
Рамка із нержавіючої сталі надійно захистить контур поверхні від випадкових механічних пошкоджень. Поєднання гартованого скла та нержавіючої сталі додасть вишуканості в інтер'єр будь-якої кухні.

Вбудована поверхня ELEYUS MODA 60 BL I Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня ELEYUS MODA 60 BL I в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня ELEYUS MODA 60 BL I в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня ELEYUS MODA 60 BL I

Тип поверхні електрична
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Сенсор
Таймер каміна Є
Газовий контроль -
Матеріал стін -
Автоматичний банк -
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Нержавіюча сталь
Розміри (SHG) 59x52 см
вага, кг 8.4 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня ELEYUS MODA 60 BL I можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня ELEYUS MODA 60 BL I

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS MODA 60 BL I

Код товару: 120936
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 135498
На замовлення, 1-3 дні
Bosch PKE 611D17E 13158 грн
Код товару: 139388
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →