Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа ELEYUS MILA 6009 BG

Код товару: 337135
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа ELEYUS MILA 6009 BG

Вбудована духова шафа ELEYUS MILA 6009 BG порадує користувачів смачними ароматними стравами до святкового столу та для домашньої вечері.

Ціна: 15652 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Вбудована духова шафа ELEYUS MILA 6009 BG

Вбудована духова шафа ELEYUS MILA 6009 BG порадує користувачів смачними ароматними стравами до святкового столу та для домашньої вечері.
 
Вбудовуйте духовку прямо під поверхнею або на рівні очей, щоб стежити за випіканням було зручно. Внутрішня камера об'ємом 69 л має в комплекті 2 листи та грати і точно запече цілого птаха, сімейну піцу або великий пиріг для домашніх свят.
 
Сучасний дизайн
Панель керування та дверцята духової шафи виготовлені з міцного та безпечного загартованого скла, яке легко витримує високі температури, радує відмінним зовнішнім виглядом та простотою у догляді.
 
Більше режимів – більше апетитнихстрав
Живіть смачно і нехай ваш будинок завжди буде сповнений ароматами свіжої випічки, ситної запіканки або соковитого м'яса з овочами. Щоб створити справжню смачність, вибирайте потрібний режим приготування: піца, турбо гриль, турбо конвекція, турбо гриль+конвекція, підсвічування, верхнє+нижнє нагрівання, нагрівання верхнє+нижнє+конвекція, розморожування.
 
Піца
Збирайтеся компанією з друзями, довіртеся своєї фантазії та здивуйте всіх домашньою піцею! Духова шафа подбає, щоб тісто було м'яким, а сир ніжно тягнувся за кожним шматочком.
 
Турбо-конвекція
Порадуйте себе та рідних рум'яними булочками, пухкою шарлоткою або повітряним бісквітом із режимом турбо конвекції.Вентилятор із кільцевим нагрівальним елементом рівномірно прогріває кожен куточок духової шафи, тому навіть на кількох рівнях страви ідеально пропікаються.
 
Турбо гриль та конвекція
Хочеться скуштувати качину грудку, як у улюбленому ресторані? Вибирайте режим турбо гриль+конвекція! Духовка одночасно включить 2 тіни гриля і покриє блюдо рум'яною скоринкою, а м'який прогрів конвекції подбає про ніжну та соковиту серединку.
 
Таймер та відкладений старт
Хочеться смачна і корисна вечеря, а розпорядитися на кухні після насиченого дня небажання? Хочете смачно поснідати, а часу зовсім не вистачає? Помістіть продукти всередину та виберіть режим таймера – заПісля встановленого часу духова шафа автоматично вимкнеться і порадує готову страву. Коли ж налаштувати режим відкладеного старту, випікання завершиться у вказаний час і до вашого приходу будинок буде сповнений смачних ароматів.
 
Поворотні ручки Push&Pull
Ваші страви захищені від випадкової зміни режиму або відключення духовки маленькими пальчиками. Поворотними ручками Push & Pull легко вибрати потрібний режим приготування, налаштувати температуру, а потім зручно ховаються вглиб панелі управління. Більшу зручність додає LED-дисплей, адже стежити за часом приготування стає ще простіше.
 
Легке очищення парою
З духовкою ELEYUS MILA 6009залишки їжі та жиру вас більше не турбуватимуть. Внутрішня камера покрита емаллю легкої очистки, яку досить просто протерти після очищення парою. Скло та дверцята легко знімаються для додаткової зручності у догляді, а хромовані знімні напрямні можна мити навіть у посудомийці!
 
Надійність та безпека
Тільки закінчили ремонт і хочете ще довго радіти новими кухонними меблями? Система тангенціального охолодження не дозволить корпусу духовки нагрітися вище 60 ° С, що гарантує збереження кухонних меблів. А завдяки подвійному загартованому склу дверцята температура зовнішнього скла в 4 рази нижча за температуруприготування.
 
Енергозбереження
Клас енергоефективності «А» духової шафи зменшує споживання електроенергії та заощаджує ваші гроші. Потужність духової шафи становить 3.1 кВт, тому вона швидко нагрівається і вам не потрібно додатково очікувати досягнення потрібної температури.
 
5 років гарантії виробника
Компанія ELEYUS впевнена у якості та надійності вбудованої кухонної техніки, тому надає 5 років повної гарантії виробника.

Вбудована духова шафа ELEYUS MILA 6009 BG Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа ELEYUS MILA 6009 BG в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа ELEYUS MILA 6009 BG в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа ELEYUS MILA 6009 BG

Тип Электрический
Об'єм 66 л
Енергоспоживання Класс энергопотребления: А
Керування Поворотные утапливаемые переключатели, сенсорные
Дисплей Есть
Система очищення Эмаль легкой очистки
Потужність, Вт 2300 Вт
Гриль Есть
Конвекція Есть
Кількість дверних окулярів 2
Режими Пицца
Турбо гриль
Турбо конвекция
Турбо гриль + конвекция
Подсветка
Верхний + нижний нагрев
Нагрев верхний + нижний + конвекция
Размораживание
Колір Бежевый
Габарити Размеры (ШхГхВ): 59.5 х 59.5 х 59.5 см
Комплектація Стандартный противень
Глубокий противень (8 см)
Решетка для гриля
Шнур с вилкой
Крепление
Руководство по эксплуатации
Гарантийный талон

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа ELEYUS MILA 6009 BG можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа ELEYUS MILA 6009 BG

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS MILA 6009 BG

Код товару: 204003
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 322663
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 220441
На замовлення, 1-3 дні
Bosch HBA 5360B0 16039 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →