Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка ELEYUS LOTUS 470 50 BL

Код товару: 197208
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка ELEYUS LOTUS 470 50 BL

Тип витяжки Телескопічна Ширина 50 см Режим роботи Відведення та рециркуляція Продуктивність 470 м³/год Кількість двигунів 1 Тип освітлення Лампа розжарювання

Ціна: 2924 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Витяжка ELEYUS LOTUS 470 50 BL

 Eleyus LOTUS 470 50 — це телескопічна витяжка від ТМ ELEYUS, одна з новинок 2020 року. Ця витяжка є інженерно-конструкторським рішенням, яке дозволило досягти оптимальних показників продуктивності без підвищення споживаної потужності пристрою та, відповідно, без подорожчання товару. Завдяки власним дослідженням та розробкам було змінено конструкції корпусу турбіни та крильчатки. Нова конструкція лопатей та профілю корпусу дозволила збільшити продуктивність пристрою, не змінюючи споживану потужність двигуна. Крім того, торгова марка почала використовувати електродвигуни із споживаною потужністю 110 Вт, що мають значно вищий ККД.покращилось до 20% додатково). Всі ці нововведення дозволили отримати нову кухонну витяжку продуктивністю 470 м³/год без істотних конструктивних змін та збільшення споживаної потужності приладу.

 
Корпус витяжки ELEYUS LOTUS 470 50 є класичним для телескопічних витяжок ТМ ELEYUS, його висота становить 138 мм, що дозволяє легко вбудувати її в стандартний модуль для техніки, що вбудовується. Витяжка представлена ​​у розмірі 50 см. Сучасний та надійний висувний механізм прикрасить кухню будь-якого стилю та дизайну, а висувна телескопічна панель забезпечить додаткове втягування. У своїй продукції ми застосовуємо високотехнологічні телескопічні напрямні новогопокоління, відмінними рисами яких є нульове потрапляння жиру та легкий перебіг панелі. Як і на всю продукцію ТМ ELEYUS, на витяжку кухонну ELEYUS LOTUS 470 50 діє гарантія 5 років.
 

Витяжка ELEYUS LOTUS 470 50 BL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка ELEYUS LOTUS 470 50 BL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка ELEYUS LOTUS 470 50 BL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка ELEYUS LOTUS 470 50 BL

Встановлення Вбудована
Продуктивність, куб.м/год 470 м³/год
Кількість двигунів 1 шт
Потужність, Вт 135 Вт
Кількість швидкостей 2 шт
Максимальний рівень шуму, дБ 60 дБ
Керування Механіка
Режим роботи Відведення та рециркуляція
Тип освітлення Лампа натоплююча
Інтенсивний режим Є
Фільтр Алюмінієвий
Ширина витяжки 50 см
Колір Чорний

* Технічні характеристики Витяжка ELEYUS LOTUS 470 50 BL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка ELEYUS LOTUS 470 50 BL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS LOTUS 470 50 BL

Код товару: 212920
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302627
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302631
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →