Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Eleyus KVINTA 70 WH CTF

Код товару: 320959
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Eleyus KVINTA 70 WH CTF

Вбудована поверхня Eleyus KVINTA 70 WH CTF - газова варильна плита, яка оснащена п'ятьма конфорками, щоб готувати одночасно кілька страв великої родини.

Ціна: 9374 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Вбудована поверхня Eleyus KVINTA 70 WH CTF

Вбудована поверхня Eleyus KVINTA 70 WH CTF - газова варильна плита, яка оснащена п'ятьма конфорками, щоб готувати одночасно кілька страв великої родини. Особливий дизайн решіток та центральна WOK-конфорка роблять варильну поверхню абсолютним фаворитом на просторій кухні.
 
ELEYUS KVINTA для більшої різноманітності страв
Вибирайте конфорку для кожної страви – від повільного полум'я до потужного нагріву. Каченята, широка сковорода або велика каструля рівномірно прогріваються на центральній конфорці WOK. Швидка конфорка на 3 кВт миттєво доведе воду до кипіння, напівшвидкі на 1,75 кВт чудово підійдуть для гасіння. На маленькій конфорці в 1 кВт зручно заварювати ранкову каву.турці.
 
Надпотужна WOK-конфорка
WOK-конфорка потужністю 3.6 кВт від італійського виробника SABAF рівномірно розподіляє тепло та інтенсивно нагріває посуд. Подвійний ряд полум'я забезпечує досягнення високих температур за короткий час, а також це супер-можливість розширити власну кулінарну книгу стравами азіатської кухні!
 
Вражає потужністю та ефектним дизайном
Варкова поверхня виготовлена ​​з витонченого та витривалого загартованого скла товщиною 8 мм. Загартоване скло в процесі виготовлення нагрівається до високих температур, а потім швидко та рівномірно охолоджується. Так воно стає міцним, легким у догляді, а варильна поверхнягармонійно виглядає в інтер'єрі.
 
Перевірені часом чавунні грати
Чугун - міцний і надійний матеріал, що витримує тривалу дію високих температур. Особливий дизайн решіток гарантує стійке розміщення посуду та дозволяє використовувати каструлі та сковорідки різних розмірів.
 
Термостійкі поворотні перемикачі
Руки управління зроблені з термостійкого бакеліту і підкреслюють ефектний дизайн поверхні. Панель керування розташована на безпечній відстані і нижче рівня решіток, що унеможливлює контакт з гарячим посудом та запобігає нагріванню.
 
Автозапалювання одним рухом
Натискаєте та повертаєтеручку управління однією рукою - полум'я конфорки вже палає і можна чаклувати над смаколиками. Автоматичний електрозапалювання позбавляє вас зайвих турбот, швидко і просто запалює конфорки варильної поверхні.
 
Газ-контроль
Несподівано розлилося молоко або повіяв вітер, а ви й не помітили як згасло полум'я конфорки? Не варто турбуватися, адже датчики газ-контролю самостійно реагують на зміну температури та миттєво перекривають витік газу. Тож безпека вашого будинку під наглядом!
 
5 років гарантії виробника
Компанія ELEYUS впевнена у якості та надійності вбудованої кухонної техніки, тому забезпечує 5 років повної гарантії виробника.

Вбудована поверхня Eleyus KVINTA 70 WH CTF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Eleyus KVINTA 70 WH CTF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Eleyus KVINTA 70 WH CTF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Eleyus KVINTA 70 WH CTF

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Загартоване скло
Всього пальників, ПК 5
Перемикачі Поворотні
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Білий
Розміри (SHG) Розміри (ШхГ), см: 69 х 51.5
Розміри для вбудовування (ШхГ), см: 66 х 49
вага, кг 16.3 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Eleyus KVINTA 70 WH CTF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Eleyus KVINTA 70 WH CTF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Eleyus KVINTA 70 WH CTF

Код товару: 85062
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 124678
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 131890
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →