Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Елейус КЛЕО 700 60 БЛ

Код товару: 114284
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Елейус КЛЕО 700 60 БЛ

Установка: Купольна пристінна; Ширина, см: 60; Режим роботи: Відведення та рециркуляція; Продуктивність куб.м/год: 700; Кількість двигунів: 1; Тип освітлення: Лампа розжарювання;

Ціна: 4042 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Витяжка Елейус КЛЕО 700 60 БЛ

 Витяжка Eleyus KLEO 700 60 BL - це побутова техніка нового покоління, яка привертає увагу стильними досконалими формами, яскравим кольоровим рішенням, а також високотехнологічним наповненням, що дозволить витяжці підтримувати затишок і чистоту в будинку, не дозволяючи неприємним запахам поширюватися. а жировому нальоту – осідати на меблях та стінах.

 
Висока продуктивність 700 м³/год гарантує, що витяжка швидко та ефективно видалить з повітря пар, мікрочастинки жиру та кіптяви, сторонні запахи. Режим рециркуляції дозволяє встановити витяжку навіть у тих приміщеннях, де немає можливості підключення до вентиляційного каналу. У цьому випадку витяжку слід оснастити двомавугільних фільтрів. Лампа розжарювання, передбачена в моделі, випромінює м'яке світло, м'яко освітлює кухню, створюючи атмосферу затишку. У моделі реалізовано надійне та зручне механічне кнопкове керування. Три швидкісних режими дають можливість вибрати потужність всмоктування забрудненого повітря, що найбільш підходить до ситуації.

Витяжка Елейус КЛЕО 700 60 БЛ Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Елейус КЛЕО 700 60 БЛ в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Елейус КЛЕО 700 60 БЛ в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Елейус КЛЕО 700 60 БЛ

Встановлення Пристінна
Продуктивність, куб.м/год 700
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 175
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 50
Керування Кнопкове
Режим роботи Відведення/циркуляція
Тип освітлення Лампа розжарювання
Фільтр Алюмінієвий
Ширина витяжки 60 см
Колір Чорний

* Технічні характеристики Витяжка Елейус КЛЕО 700 60 БЛ можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Елейус КЛЕО 700 60 БЛ

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Елейус КЛЕО 700 60 БЛ

Код товару: 46768
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 79372
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 119723
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →