Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Елейус КЛЕО 700 50 ВХ

Код товару: 112760
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Елейус КЛЕО 700 50 ВХ

Тип монтажу Пристінний
Продуктивність: 700 куб. м/год
Дисплей Ні
Режим роботи Відведення повітря/рециркуляція

Ціна: 4042 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Витяжка Елейус КЛЕО 700 50 ВХ

 Як відомо, все геніальне — просто, проте команда професіоналів ТМ ELEYUS взяла на себе сміливість заявити, що не тільки просто, а й стильно, функціонально і неймовірно красиво і готова представити до Вашої уваги свій черговий шедевр — кухонну витяжку KLEO 700 50 WH , яка стане справді геніальним доповненням до Вашої оселі. Кухонна витяжка KLEO 700 50 WH унікальна не тільки тим, що її досконалі форми здатні прикрасити будь-який інтер'єр, незалежно від того, шанувальником якого стилю оформлення Ви є - справжня геніальність цього чудового пристрою проявляється в поєднанні відмінних форм з дійсно незрівнянним змістом. Інженери-розробники ТМ ELEYUS доклалимаксимум свого професіоналізму, знань та турботи про покупця, щоб кухонна витяжка KLEO 700 50 WH протягом багатьох років приносила до Вашої оселі спокій, гармонію та естетичну насолоду.

Інженери-конструктори ТМ ELEYUS вклали в неповторне обрамлення витяжки KLEO 700 50 WH надсучасні технологічні можливості, однією з яких є її продуктивність 700 м³/ч, завдяки чому витяжка за лічені миті і без зайвих зусиль усуне , а також не дозволить накопичитися на меблях жировому нальоту і тим самим продовжить їхнє життя. Завдяки режиму рециркуляції Ви зможете встановити витяжку навіть у приміщеннях із ускладненим підключенням до вентиляційної шахти. ЩобЗабезпечити режим рециркуляції слід обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW — E14 та залишити вільним вихід повітря з турбіни у простір приміщення. Приємне світло лампи розжарювання м'яко освітить кухню, не створюючи зайвого навантаження на очі, а зручне та надійне механічне керування витяжкою допоможе легко та безпроблемно керувати нею. Кухонна витяжка KLEO 700 50 WH пофарбована високоякісною порошковою фарбою, що робить її надзвичайно довговічною та стійкою до зовнішніх впливів.
 
Багаторічний досвід роботи інженерів-розробників ТМ ELEYUS дозволив створити досконалий продукт нового покоління — кухонну витяжку KLEO 700 50 WH, яка не тільки вразить Вас своїми.стильними та досконалими формами, але й принесе спокій та затишок у Ваш будинок на довгі роки.
 

Витяжка Елейус КЛЕО 700 50 ВХ Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Елейус КЛЕО 700 50 ВХ в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Елейус КЛЕО 700 50 ВХ в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Елейус КЛЕО 700 50 ВХ

Встановлення пристінна
Продуктивність, куб.м/год 700
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 150
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 50.7
Керування кнопкове
Режим роботи відведення/рециркуляція
Тип освітлення лампа розжарювання 1х25 Вт
Інтенсивний режим ні
Фільтр жировий
Ширина витяжки 50 см
Колір білий

* Технічні характеристики Витяжка Елейус КЛЕО 700 50 ВХ можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Елейус КЛЕО 700 50 ВХ

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Елейус КЛЕО 700 50 ВХ

Код товару: 46768
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 79372
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 119723
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →