Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка ELEYUS KLEO 470 60 IS

Код товару: 151614
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Eleyus
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка ELEYUS KLEO 470 60 IS

Камінна пристінна витяжка, відведення/рециркуляція повітря, продуктивність 470 м³/год, механічне кнопкове управління, 3 швидкості роботи Жировий алюмінієвий п'ятишаровий фільтр

Ціна: 3827 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Витяжка ELEYUS KLEO 470 60 IS

 Кухонна витяжка KLEO 470 унікальна не тільки тим, що її досконалі форми прикрасять будь-який інтер'єр, незалежно від того, шанувальником якого стилю оформлення Ви є. Справжня геніальність цього чудового пристрою проявляється у поєднанні відмінних форм із дійсно незрівнянним змістом.

 
Інженери-конструктори ТМ ELEYUS вклали в неповторне обрамлення витяжки KLEO 470 надсучасні технологічні можливості, однією з яких є її продуктивність 470 м³/ч, завдяки чому витяжка за лічені миті і без зайвих зусиль усуне з кухні запахи, також не дозволить накопичитися на Ваших меблях жировому нальоту і тим самим продовжить їйжиття.
 
Завдяки режиму рециркуляції, Ви зможете встановити витяжку навіть у приміщеннях з ускладненим підключенням до вентиляційної шахти. Приємне світло лампи розжарювання м'яко освітить кухню, не створюючи зайвого навантаження на очі, а зручне та надійне механічне керування витяжкою допоможе легко та безпроблемно керувати нею. Кухонна витяжка KLEO 470 пофарбована високоякісною порошковою фарбою, що робить її надзвичайно довговічною та стійкою до зовнішніх впливів.

Витяжка ELEYUS KLEO 470 60 IS Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка ELEYUS KLEO 470 60 IS в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка ELEYUS KLEO 470 60 IS в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка ELEYUS KLEO 470 60 IS

Встановлення настінна
Продуктивність, куб.м/год 470
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 135
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 62
Керування кнопкове
Режим роботи відведення/циркуляція
Тип освітлення лампа розжарювання 25 Вт х 1
Фільтр жировий
Ширина витяжки 60 см
Колір нержавіюча сталь

* Технічні характеристики Витяжка ELEYUS KLEO 470 60 IS можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка ELEYUS KLEO 470 60 IS

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELEYUS KLEO 470 60 IS

Код товару: 83176
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 182464
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 182467
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →